Visst är det så att vi gärna fastnar för förlorarna i filmen! Steve Buscemi eller som vi kanske bäst känner honom "Mr. Pink"... ååh .. så fin han är!! Och en sån bra människa dessutom. ska tydligen ha jobbat 12 timmar i sträck 9/11 med att leta efter överlevare! men har tydligen mycket otur ! .. ska ha blivit knivhuggen ett flertar gånger på ett krogslagsmål.... :< tyvärr .. men men .. han lever ju och mår bra ! Är det någon annan en jag som är hopplöst förälskad i denna man?? ^__^ __________________________ |
Han har en väldigt hög högstanivå.. Men han är med i alldeles för mycket skitfilmer och borde kanske ägna mer tid åt att sålla ot dom dåliga manusen från dom bra.. __________________________ Kalles |
Reservior Dogs och Fargo är väl höjdpunkterna i hans karriär. Annars en riktigt cool kille. __________________________ |
Han är bra härlig i Armageddon ![]() __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Han är riktig härlig i, i princip, varenda film han är med i och är i många av de dåliga filmer han varit med i fortfarande en behållning. Sen tycker jag aldrig en film blir riktigt dålig om Buscemi i med i den. Kul att nån uppmärksammar honom, en av de roligaste i hollywood... __________________________ who do i trust? me - thats who! |
Han är en rätt dålig skådis. Tycker jag då. Ett riktigt äckel. __________________________ |
lol __________________________ who do i trust? me - thats who! |
gillar honom,kanske för att han ser lite speciell ut. Sticker ut från resten av hollywood! __________________________ [Inlägget ändrat av pineapple 2006-05-14 16:21:48] |
du kan ju inte gilla en skådespelare bara för att han ser keff ut. eller jo, de kan du __________________________ det är viktigt att inte släppa iväg gais för långt... |