Forum » » Filmdiskussion » Omslag till filmer !   Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.        Omslag till filmer ! 2006-04-04 18:58:35
shot86
Registrerad: 2006-04-04
Hejsan jag undrar vart man kan få tag på dom mesta omslag till svenska eller engelska filmer. Vore jätte snällt av er om ni hörde av er. Nämligen så att jag vill bygga upp min filmsamling och har dock inte råd att köpa alla filmer.
Så snälla hjälp mig ni kan även adda swedishattraction@hotmail.com . bra tips belönas !
Mvh / jesper

2006-04-04 19:09:31
Goliatbagge
Redaktör
Registrerad: 2004-07-30
Foruminlägg: 1998
Det finns en ultimat sida med massa länkar: http://www.cd-covers.com/ __________________________

2006-04-04 19:18:15
kalles
Registrerad: 2006-02-09
Du kan ju inte ha brända filmer i din filmsamling, det är som att ha döda fiskar i ditt akvarium.. Bygg långsamt istället..

Kalles
  2006-04-04 19:44:57
Mattias15
Registrerad: 2006-01-08
skamligt.
__________________________

Crom, I have never prayed to you before. I have no tongue for it. No one, not even you, will remember if we were good men or bad. Why we fought, and why we died. All that matters is that today, two stood against many. Valor pleases you, so grant me this one request. Grant me revenge! And if you do not listen, the HELL with you!
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.