Jag ska iövermorgon hålla en redovisning om den irländska versionen av språket engelska, och i den visa upp hur irländska låter. Är det nån som kan komma på nån film där man får höra prov på lite klassisk irländsk irländska? tacksam för svar __________________________ who do i trust? me - thats who! |
Ängeln på sjunde trappsteget. __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Tjejen i Ronin snackar utpräglad irländska. Är det inte irländska snubbarna snackar i Boondock saints också? __________________________ |
Jo i Boondock saints är de irländare, men egentligen tror jag de är amerikaner. __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
ja, boondock saintskillarna snackar tyvärr mer amerikanska har ja för mej, annars skulle jag gärna ta den filmen, skitbra. tack för förslagen, fortsätt gärna, ängeln på sjunde trappsteget känns inte som nåt man hittar på den lokala rätt dåligt sorterade videouthyrningen __________________________ who do i trust? me - thats who! |
Vet att i filmen min väntra fot är dem i irland nästan hela filmen, kommer inte ihåg om de pratar en utpräglad irlänsk dialekt men kommer ihåg att det är en jävla bra film. __________________________ Crom, I have never prayed to you before. I have no tongue for it. No one, not even you, will remember if we were good men or bad. Why we fought, and why we died. All that matters is that today, two stood against many. Valor pleases you, so grant me this one request. Grant me revenge! And if you do not listen, the HELL with you! [Inlägget ändrat av Mattias15 2006-04-04 20:26:53] |
kommer nån på nåt m,era? __________________________ who do i trust? me - thats who! |
The Commitments! Den är rolig.. __________________________ Kalles |