Vilka tycker ni är hans tre bästa filmer är. Själv så tycker jag Psycho, Suspicion, och Rear Window är bästa. På första plats kommer: Psycho På andra plats kommer: Väldig svårt att välja mellan Rear Window och Suspicion men jag säger: Rear Window. På Tredje plats: Suspicion. __________________________ |
psycho, en studie i brott och mannen som visste för mkt (orginalet) __________________________ Hette cher_is_best förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Jag tycker bara om Pyscho och Fåglarna, jag gillar inte hans thrillers, tycker de är så fula, långtråkiga och ospännande. __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Lepre: Skönt, då är jag inte ensam. __________________________ |
Psycho Fåglarna Repet __________________________ [Inlägget ändrat av Miss Ljung 2006-06-17 13:58:29] |
Fåglarna Fönstret mot gården Psycho Men jag har inte sett alla hans rullar än.. Skulle kunna tippa på att det är inte många som sett alla hans filmer. Alla har ju inte kommit till sverige heller & han har gjort närmare 50 filmer ungefär skulle ja kunna tippa på __________________________ Rädda en bit skog.. http://www.ettklickforskogen.se/ |
tycker att Utrikeskorrespondenten är så himla snyggt gjord att man bara måste älska den... annars är ju psycho en klar favorit... __________________________ |
Studie i brott Psycho I sista minuten Hade sin storhetsperiod på 50-talet. __________________________ |
1. North by Northwest 2. Rebecca 3. I Confess Många av hans filmer har jag fortfarande inte sett. Men ska försöka köpa hans DVD box snart.. __________________________ |