Se hit alla Elden Henson-fans. Jag har öppnat denna tråd för att ta upp ämnet om Edlen Henson och hans underbara filmer. Jag tycker att han är väldigt bra skådespelare och kan uttrycka sig väldigt bra. Jag gillar bäst The Mighty och Kärleksgåvan som han har varit med i. Vad tycker ni om Elden Henson och vilken film är bäst med honom? __________________________
Jag vet inte, jag tycker inte att han haft någon riktigt bra och stor roll. Den bästa är antagligen i The Mighty som är jäkligt bra, och HAN är jäkligt bra i den. __________________________
Den icke handikappade, tror det är Kieran Culkin som spelar "The mighty", men Elden e bäst i filmen, man blir nästan tårögd när man ser den. __________________________
Det här ämnet handlar om Elden Henson och hans filmer, inte om Pierce Brosnan eller någon annan skådespelare. Om du vill prata om Pierce, då får du leta efter en sådan ämne eller skapa en egen. Okej? __________________________
Jag la Elden Hensons namn på minnet efter "The Mighty" och antog att han skulle bli stor en vacker dag.. nu har det gått 8 år sedan dess och han får fortfarande nästan bara de mindre rollerna.. Senast jag såg honom i en film var i "The Butterfly Effect".. Får Elden bara den perfekta rollen i en bra film så lovar jag att hans prestation kommer att få Hollywood i gungning.. __________________________
Kärleksgåvan är en film som är baserad på en verklig händelse. Filmen handlar om en grabb som heter Daniel Huffman, han är en toppspelare i amerikanskt fotboll. Hans farmor blir allvarligt sjuk och att hon behöver en njurtransplantion. Mer berättar jag inte, då får du se filmen .
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.
Sätt ditt betyg på :Tack, du har nu betygsatt filmen!