Behöver hälp att hitta några bra sidor som säljer film prylar skall inte vara orginal eftersom sånt ingår inte i min prisklass men ändå ha sina hundringar i sig.. speciellt i tanke snökulan i The crow den som är en kyrkogård.. Tack på förhand.. Snogens __________________________ Ohh what a lovely teaparty.. |
Åhh, en sån sida är jag oxå intresserad av, har hört om en affär i stockholm som säljer såna pryla men jag vet inte om de har nån hemsida ![]() __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Det finns i Stockholm, i city, jag köpte en sån hatt Mickey har i Snatch, men vågar inte använda den![]() __________________________ Kalles |
Vad hette affären ? __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta [Inlägget ändrat av c00per_91 2006-04-29 14:12:36] |
Nu börjar dte bli kris tjejen fyller år snart och jag har ännu inte hittat kulan.. HJÄLP för fan och nu SNÄLLA![]() __________________________ Ohh what a lovely teaparty.. |
dela med dig av info nu Kalles: Vad heter affären!!??! Jag vill ha samma armétröja som Bill Murray vänder ut och in på i Lost in Translation.. Vet att det finns en som redan "är" som i filmen, med texten "Lost in Translation" på framsidan. Det vore fräckt med ett äkta "utility-belt" som används av Batman, som ger en extra kick när man rullar i sänghalmen. __________________________ "The truth is out here" X-Fils [Inlägget ändrat av Lepre 2006-07-26 18:07:52] |
Vet inte vad affären hette, bara att dom hade en massa små figurer ur skräckfilmer i skyltfönstret.. Låg typ i närheten av "Anders Limpbar", har ingen koll på vad gatorna heter.. __________________________ Kalles |
hehe ok. __________________________ "The truth is out here" X-Fils |