Är de nån som vet nåra slashers me en mördare i tex clownmask eller potatissäck över huvet eller nåt annat konstigt så e de bara att klottra ned!! __________________________ |
Scream 1,2,3 Alla Halloween filmer tror jag förrutom 3:an. Mördande Legender 1. Säkert tvåan också. Scary Movie 1 __________________________ |
I camp slaughter har mördaren en klänning och en potatis säck över huvudet. Tyvärr är det en riktigt dålig film som man ej bör se om man inte gillar misslyckade skräckfilmer __________________________ Crom, I have never prayed to you before. I have no tongue for it. No one, not even you, will remember if we were good men or bad. Why we fought, and why we died. All that matters is that today, two stood against many. Valor pleases you, so grant me this one request. Grant me revenge! And if you do not listen, the HELL with you! |
Fast den e svensk va? __________________________ |
Jag tror dom pratar svengelska xD __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
c00per: Går det att prata svengelska? __________________________ |
modv: Ja. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Jaha, men det måste ju låta lite konstigt? __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-05-01 09:59:04] |
Mmmm. __________________________ |
Nemesis i Resident Evil: Apocalypse. Ja annars skulle jag säga Jason i 2 tvåan, då hade han en konstig mask. __________________________ Jag hatar verkligen fjortisar! Dem går mig verkligen på nerverna. [Inlägget ändrat av Timoti 2006-05-01 15:24:20] |
Myers mask i femman.. __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Leatherface i Motorsågsmassakern bär en mask av människohud. __________________________ |
Har Nemesis mask? __________________________ |
Hehe Nemesis är ett monster, ingen slasher-mördare. Den bästa av dem alla måste ändå vara Leatherface, både realistiskt och läskigt. Det finns en skräckis som heter "Cut", jag har visserligen inte sätt den, men mördaren i filmen har en otäck mask. __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Har en förkärlek till mördare med potatissäck över huvet. Vet inte varför? __________________________ |
ehm, i filmen valentine så har mördaren rätt rolig mask ![]() __________________________ I'll be back ![]() |
Då har han en babymask! __________________________ |
CREEEEEEPY!! __________________________ |
AAAh hjälp! Min systers docka mördar mig!! Då hade jag hellre valt att bli dödad av en gigantisk docka, hellre honom än Leatherface, som gör det för njutningens skull. ÅÅÅÅÅH!!!!!! __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
Mördardockor e ju skitläskiga!! __________________________ When ther is no more room in hell Jason will walk the earth. |
Har precis sett Toolbox murders 2005!! Den va rågrym!! __________________________ When ther is no more room in hell Jason will walk the earth. |