Ja om ni undrar hur Hellberg lyckades med sin peddo grej så läs det här. Den "TV-stjärna" som beskrivits i Aftonbladet och Expressen, känd för svenska folket för sin roll i Rederiet, och som anklagats för att ha lurat ett par tolvåriga flickor att klä av sig nakna, är Thomas Hellberg. Hellberg spelade Kapten Georg Lager under några säsonger av den populära TV-serien. Han har dömdes i janurai 2004 för brotten. Straffet blev 4 månaders fängelse och 65000 kr i skadestånd. Han dömdes bland annat för den händelse då han, iklädd munskydd, ska ha lurat två tolvåriga flickor att ett giftutsläpp inträffat och att de därför behövde ta av sig alla sin kläder. Skådespelaren sprayade dem sedan med en okänd vätska, och tvingade en av flickorna att ta på sig höfthållare och nylonstrumpor. , Domen inkluderade också straff för två ytterligare tillfällen då skådespelaren antastat andra unga flickor. Thomas Hellberg nekade till att han skulle ha med brottet att göra och säger att flickorna måste ha sett honom på bild eller TV och förväxlat honom med någon som liknar honom. Rätten trodde alltså inte på honom. Han har överklagat och en ny rättegång pågår nu i Svea hovrätt. Källor: Jag tror att hemsidan hette boyahed eller vad fan den hette. __________________________ Jag tycker att Ibrahim Baylan ska avgå! PS. Miss Ljung har der finaste leendet som jag nånsin har sett. |
Vem ? __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Säger som c0pper: Vem? __________________________ |
Tomas Hellberg var Gunvald i Mannen på taket. Han har också varit med Zingo, Mannen från Mallorca och några andra filmer. __________________________ Jag hatar verkligen fjortisar! Dem går mig verkligen på nerverna. [Inlägget ändrat av Timoti 2006-05-01 21:39:59] |
Okej... __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Säger som c00per. Okej... __________________________ |
Härmapa ![]() __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Tack för informationen Timoti, hade ingen anning om detta... __________________________ cstroMANIA |