Skulle det inte kunna komma nå form av gästbok eller mail i "min sida" så man kan skriva till andra direkt på filmpunkten? Eller är det helt omöjligt? =) Det var bara ett tips. __________________________ // Filmälskaren |
Det verkar så enligt kristoffer och wildpalm. __________________________ |
Citerar rakt av Kristoffers meddelande från 25/4: "Vi har haft flera tradar genom aren med argument for/emot privata meddelanden. Det kanns som att tiden kan vara mogen for att infora nagot sadant. Vi hade en "Veckans fraga" 2004 dar majoriteten inte ville ha en "privata meddelanden"-funktion. I nasta veckas "Veckans fraga" ska jag se till att lagga upp en fraga for att se hur asikterna ligger i dagslaget! Ar asikterna annorlunda kan vi se om vi kan ta med den i sommarens uppdatering!" Med andra ord kommer denna omröstning förmodligen alltså att dyka upp på startsidan imorgon. __________________________ |
Hur många gånger har just den här frågan tagits upp i andra trådar ? ![]() __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Ett par gånger nog käre c00per!![]() ![]() __________________________ |
Ursäkta, jag visste inte.. __________________________ // Filmälskaren |