Jag har blivit så trött på dåliga filmer nu. Jag har sett dåliga skräckisar, dåliga komedier och dåliga drama... Jag är trött på att gå på nitar helt enkelt. Nu vänder jag mig till er filmälskare som jag. Kan ni rekommendera någon bra drama som man får lite tårar i ögonen av? Eller någon skräckis som man faktiskt blir rädd av? Jag litar på er, så det ligger i era händer nu ![]() Tack på förhand ![]() __________________________ "Where...is...the...bat?" - Jim Carrey, Den galopperande detektiven |
Nyckeln till Frihet är väldigt bra... likaså Schindler's List __________________________ [Inlägget ändrat av Oskar_90 2006-05-06 12:41:54] |
Titanic Behöver jag säga mer? American History X Grym film som går på TV idag Nyckeln till frihet En av de bästa filmer jag sett Där floden flyter fram Oerhört vackert drama med fina vyer Höstlegender Ganska lik den ovan, väldigt vacker The beautiful country Vacker film om att söka sina rötter Pay it forward Blev kär i den här rullen. Går på Tisdag. What's eating Gilbert Grape En favorit helt enkelt. Edges of the Lord Söta barnskådisar under nazityskland. Man on fire Heroisk film om att rädda ett kidnappat barn Finding Neverland Hm ja, ganska tråkig film i övrigt. Sorglig iallafall. The island on Bird Street Okänd film, men ack så fin! Lejonkungen Klassisk tecknad film. Million dollar baby Mörk, obehaglig och sorglig film. I am Sam Ganska rolig, men sorglig samtidigt Där är väl några iaf. Och ja jag tror du kanske har sett minst hälften men men __________________________ [Inlägget ändrat av Wookad 2006-05-06 13:47:36] [Inlägget ändrat av Wookad 2006-05-06 13:47:51] |
Om man vill bli rädd ska man se Toolbox murders 2005! Den e regisserad av Tobe "motorsågsmassakern" Hooper! __________________________ When ther is no more room in hell Jason will walk the earth. |
En skräckfilm jag blev skraj av var Blair Witch Project, sen har du ju Exorcisten och The Shining, men du kanske har sett dem. Handen som gungar vaggan är bra också.Det finns mycket bra, fast inte många mästerverk. Sorgliga filmer. Hm... Boyz n the hood, David Copperfield. Rolga filmer kan jag säga Rat Race, American Pie-filmerna __________________________ F.C Barcelona, finns det något så vackert och älskvärt? Älskar Barca! Blaugrana! |
Komedi: The Rocky Horror Picture Show Drama: Dancer in the Dark Skräck: Tyvärr finns det inga skräck filmer som jag har sett som har skrämt mej, men Teletubbies är rättså läskiga __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
se DRAMAT Kocken den är super bra!!!! __________________________ Hi i'm Chucky. Wanna play? http://www.thering-themovie.com/main.html |
Köp några Spike Lee Joints, superba och lite skojiga dramer.. Och jag fortsätter att tjata om att alla borde se Basquiat!!! __________________________ Kalles |
[Inlägget ändrat av Mr Blue 2006-08-14 20:41:42] |
Lägger till Lasse Hallströms "En dag i Livet". Underbart vacker skapelse __________________________ "Then we have something in common, cause I do'nt wanna be here either". |
Dra på The texas chainsaw massacre en mörk fredagskväll, med bioljud och en ordentlig teve, underbar underhållning. __________________________ "Tina! Come get some ham!" - Napoleon Dynamite |
Tack så mycket allihopa för er hjälp. Uppskattar det verkligen ![]() Alla filmtips verkar väldigt bra och jag tror att jag börja ikväll med Nyckeln till Frihet ![]() Den är rankad högst upp bland dramafilmerna på denna sida, så då blev jag väldigt nyfiken ^^ Kepp on watching pals ![]() __________________________ "Where...is...the...bat?" - Jim Carrey, Den galopperande detektiven |
Okej. UPPDATERING! Jag har precis kollat klart på Nyckeln till Frihet.. Det enda jag har att säga är bara [f]wow[/f], det finns inga andra ord. Jag blev verkligen [f]inte[/f] besviken! Tack så mycket folks för tipsningen av denna underbara film! ![]() __________________________ "Where...is...the...bat?" - Jim Carrey, Den galopperande detektiven |
Lite tips på filmer för olika humör: Big Fish: Annorlunda film som ger en känsla av välmående efteråt; Vad är verklighet och vad är saga? V för Vendetta; Annorlunda film med lite superhjälte-känsla men ändå eftertänksam. Eternal Sunshine of the spotless mind; Vet inte vad jag ska säga... Otroligt bra. Donnie Brasco; otroligt välspelat maffia-drama __________________________ |
här, helt gratis, min alldeles egna top10: (iofs rätt vanliga filmer å du kanske har sett de flesta, men jag lovar att alla är ritkigt, riktigt sevärda, absolut 10poängare eller hundraprocentare eller vad man nu vill kalla dom, allihopa.) blåsningen clockwork orange de misstänkta om du gillade nyckeln till frihet kommer du gilla de misstänkta också, jag lovar. den stora flykten full metal jacket gudfadern menace II society pulp fiction scarface south park: bigger, longer & uncut __________________________ its a sicilian message [Inlägget ändrat av manne747 2006-05-26 01:27:51] |
håller med Wookad..där var det många bra filmer ![]() __________________________ - I have a dream.. - What? - To have a dream.. |
Den bästa av mödrar Mannen som kunde tala med hästar __________________________ "Sjung om ditt hjärta slår för Gnaget, sjung för SM-guldet vi ska nå. Sjung för det svartgula laget, sjung om du älskar AIK" |
Freak the mighty är helt underbar film. Kärleksgåvan är också väldigt bra. Båda är Drama. __________________________ |
Såg nyligen Blair witch project och Evil dead!! Dom bör man se om man vill bli rädd!! __________________________ When there is no more room in hell Jason will walk the earth........whit Lordi!! ![]() |