Är det nån som vet någon bra svensk film?? ![]() ![]() __________________________ [Inlägget ändrat av moderator wildpalm 2006-06-17 09:03:23] |
Jägarna är en bra svensk film om du gillar svenska thrillers. Ondskan är också bra. Hotet är också rätt hyffsat om du gillar svenska avtion-thrillers. __________________________ |
Kocken är en av VÄRLDENS bästa filmer och den är svensk!! ![]() __________________________ Hi i'm Chucky. Wanna play? http://www.thering-themovie.com/main.html |
Hmmmmmmm??..........Strandvaskaren?? __________________________ When ther is no more room in hell Jason will walk the earth. |
Finns väldigt få nyare bra svenska filmer, Jalla Jalla är väl ett undantag, sen har du ju Roy Anderssons filmer.. __________________________ Kalles |
Ja Mannen på taket är ju en svensk klassiker, och så har man Arne Mattssons Hillman filmerna (Damen i svart, Mannekäng i rött, Ryttare i blått, Vita frun och Den gula bilen). __________________________ Jag hatar verkligen fjortisar! Dem går mig verkligen på nerverna. |
Sånger från andra våningen Viskningar och rop Nattvardsgästerna Här har du ditt liv Hets Dagens svenska filmer är rena och skära skämt. __________________________ |
Jägarna, Så som i himmelen, Livvakterna är väl dom bästa tycker jag. __________________________ mad world... |
Indy: Emmituff skrev BRA svensk film![]() Mitt liv som hund, Fucking Åmål, Fjotrton Suger, Sjunde inseglet... __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta [Inlägget ändrat av c00per_91 2006-05-07 15:00:03] |
OTROLIGT! Ingen som har nämnt "Så som i Himlen". Vad är ni för ett gäng filmtittare va? Ingen klass och kvalitet på dagens ungdom. Det var bättre förr. __________________________ |
Raceai>> Nä vad är det för rulle? Replica nämnde iallafall Så som i himmelen ![]() __________________________ |
Ja det gjorde han ja.. Fan! Synen är inte som den en gång var. __________________________ |
Jag rekomenderar Heartbreak Hotel Med Helena Bergström och MAria Lundqvist jättebra och rolig. __________________________ |
Jag fattar inte att jag ä den ända som har nämt Mitt liv som hund __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Dunderklumpen Sjunde inseglet Så som i himlen Bra svenska filmer, finns såklart mera, men antagligen dem bästa. __________________________ cstroMANIA |
Under ytan Mitt liv som hund Fucking Åmål __________________________ |
Dunderklumpen och Mitt liv som hund är de enda som jag tycker är riktigt bra svenska filmer. __________________________ "Tina! Come get some ham!" - Napoleon Dynamite |
Cooper: Det räcker väl med att en nämner en film egentligen, eftersom han bara ska ha tips på bra svenska filmer, inte vad vi tycker om. Haha så skrev jag mina favoriter.. Men jag menar att jag rekommenderar dem. __________________________ "Tina! Come get some ham!" - Napoleon Dynamite |
Rännstensungar (båda versionerna) Körkarlen Vi hade i alla fall tur med vädret Den bästa sommaren Finns få svenska filmer som är riktigt bra. __________________________ |
Är jag värkligen den enda här som tycker at Kocken är bra. __________________________ Hi i'm Chucky. Wanna play? http://www.thering-themovie.com/main.html |
Ingen tycker att det är en av sveriges bästa, men en helt okej film. Tycker kjell Bergqvist äger i filmen, synd att han åkter fast. __________________________ Crom, I have never prayed to you before. I have no tongue for it. No one, not even you, will remember if we were good men or bad. Why we fought, and why we died. All that matters is that today, two stood against many. Valor pleases you, so grant me this one request. Grant me revenge! And if you do not listen, the HELL with you! |
Jag tycker också att Jönssonligan på Mallorca är bra. Den bästa av dem alla. __________________________ |
Säger väl Utvandrarna/Nybyggarna, Beck-filmerna, Vingar av glas, Hundtricket...hmm ja...finns ju en del dugliga filmer. Kommer inte på fler just nu bara![]() __________________________ "Then we have something in common, cause I do'nt wanna be here either". |
Kan bara komma på en bra svensk film, och det är "Bert - Den sista oskulden". __________________________ |
LOL __________________________ |
aa LOL liksom. ROFL OMFG STFU PL0X N00B FFS!!!! Eller nåt Adam och Eva tycker jag är skön -.- __________________________ "Then we have something in common, cause I do'nt wanna be here either". |
Både Adam och Eva, fan.. du ligger i du. __________________________ |
Så som i himmelen Jägarna Fucking Åmål Lilja 4-ever Tjenare Kungen Heartbreak hotel Änglagård Alla Beck-filmer m.fl. Finns hur många som helst.. __________________________ |
Vad fan tänker jag med ? Jag glömde den bästa svenska komedi någonsin - Det blir aldrig som man tänkt sig... __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Hur kan man tycka att strandvaskarn var bra,något av det sämsta jag sätt i svens filmhistoria iallafall...... Tips Tillsammans Vägen ut Torsk på Tallin Hasse&Tage filmer Lilja 4-ever __________________________ it easy mkay... |
Torsk på tallin!! He he!!![]() __________________________ When ther is no more room in hell Jason will walk the earth. |
Finns inga bra svenska filmer ![]() __________________________ eme_lie |
Hej kom på en sak jag tycker även så som i himmelen är bra och Beck filmerna är bra. __________________________ |
Eme_lie har uppenbarligen inte sett "Spötnäte". __________________________ Love me! LOVE ME!!! / Ur "Devil Horse from hell." |