Jag brukade se på supernördarna men nu kan jag inte det för att jag vet inte när det går. Förut gick det ju på Torsdagar kl 8 men har slutat att gå då. När går Supernördarna!? Jag måste ha svar det är nämligen ett av mina favvorit program! ![]() __________________________ Now choose to join us or go straight to Hell!! i love Mr. Lordi!! He's my god! Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? http://www.thering-themovie.com/main.html [Inlägget ändrat av moderator wildpalm 2006-05-28 19:36:18] |
Går en repris just nu ![]() Se själv på kanal5.se __________________________ |
Tack så mycket! ![]() __________________________ Now choose to join us or go straight to Hell!! i love Mr. Lordi!! He's my god! Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? http://www.thering-themovie.com/main.html |