Varför har du glada smileys i texten för då ![]() __________________________ Everyone wants to be found. |
Lepre: Slarvar du bort hela ditt studiebidrag?? Vad händer i sommar? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. Studenten 9/6-06! |
Jag vet inte hur det kom in i bilden, men nej, jag tror inte att jag slarvar bort hela mitt studiebidrag.. Jag vet inte vad jag ska göra, se på film och hänga på filmpunkten kanske.. Sola, bada och festa.. Det vanliga man gör på en sommar. __________________________ Everyone wants to be found. |
Lepre: Haha. Jag tror jag läste fel, så det var därför jag frågade ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. Studenten 9/6-06! |
Grattis till studenten __________________________ //Angelus - An old man dies. A young girl lives. A fair trade. I love you, Karin Forza Associazione Calcio Milan Forza Rossoneri Forza Detroit Red Wings Forza Frölunda Indians R.I.P Micke Dubois |
Tack så mkt! Vad händer för dig Angelus? Pluggar du eller jobbar nu? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. Studenten 9/6-06! [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-06-14 13:25:01] |
Nej, jag jobbar __________________________ |
Hahah, inte din fråga Toxic. __________________________ Everyone wants to be found. |
värnpliktig, kanske ska söka utlandstjäsnt =) Vad ska du göra etfer gymnasiet då? __________________________ //Angelus - An old man dies. A young girl lives. A fair trade. I love you, Karin Forza Associazione Calcio Milan Forza Rossoneri Forza Detroit Red Wings Forza Frölunda Indians R.I.P Micke Dubois [Inlägget ändrat av Angelus 2006-06-14 16:22:17] |
Angelus: Ja just de, glömmer hela tiden att det är ett måste för killar. Var ska du vara och vad ska du göra i armén? Jag har sökt in till högskola på lite olika ställen. Bort, bort från Skåne! Annars får jag väl jobba om jag inte kommer in. Men hoppas på det övre __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. Studenten 9/6-06! |
Ska ansöka till både Kosovo och Afghanistan, får se vart jag kommer in =) __________________________ //Angelus - An old man dies. A young girl lives. A fair trade. I love you, Karin Forza Associazione Calcio Milan Forza Rossoneri Forza Detroit Red Wings Forza Frölunda Indians R.I.P Micke Dubois |
shadowfax...vad ska du göra nu när du slutat skolan då... ps;varför säger ingen grattis till mig,jag har ju också slutat.... ![]() __________________________ it easy mkay... |
Grattis marre __________________________ //Angelus - An old man dies. A young girl lives. A fair trade. I love you, Karin Forza Associazione Calcio Milan Forza Rossoneri Forza Detroit Red Wings Forza Frölunda Indians R.I.P Micke Dubois |
Grattis marre ![]() På sommaren ska jag till Mallorca och sedan Sthlm skärgård. Sedan ska jag plugga vidare direkt till hösten (om jag kommer in). Vad ska du själv göra? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. Studenten 9/6-06! |