De handlar om en miljadär i norra USA elr Kanada som åker ut i ödemarken med sin kompis i ett amfibie-flygplan, men planet störtar o kompisarna blir jagade av en grizzly-björn. Vilken film??? __________________________ MFF så klart!!! |
På gränsen __________________________ Everyone wants to be found. |
__________________________ |
Tack! De var rätt film. __________________________ MFF så klart!!! |
Nått tips på liknande filmer? __________________________ MFF så klart!!! |
Hur menar du? Folk som är vilse i Alaska eller folk som blir jagade av björnar.. Eller en skön vildmarksfilm? __________________________ Everyone wants to be found. |
De otroliga Vandringen är lite fin. __________________________ Everyone wants to be found. |
vildmarksfilmer... __________________________ MFF så klart!!! |
..där de blir jagade av något (björnar, varulvrar you name it) __________________________ MFF så klart!!! |
Dog Soldiers, The Descent... vet inte, svårt att komma på. __________________________ Everyone wants to be found. |
Vilke film e detta? Handlar om två (elr fler) killar i nån brittisk större stad (London?) men sen så blir de attackerade av zombies. __________________________ MFF så klart!!! |
Det kanske är 28 dagar senare? Jag känner inte till så många BRITTISKA zomiefilmer, men det finns en som heter "Living dead at the manchester morgue", det låter som den du pratar om. __________________________ Everyone wants to be found. |
Shaun of the Dead kanske? En kille som lirar TV-spel... Och en annan kille (Shaun).. 1+1 = 2 __________________________ |
va heter "Living dead at the manchester morgue" på svenska? __________________________ MFF så klart!!! |
Vet inte, men den heter "Non si deve profanare il sonno dei morti" på orginalspråk. __________________________ |
Den har väl inte direkt någon svensk titel ? __________________________ |
Nej.. Varför skulle den ha det? Jag känner inte till många zombiefilmer som har en titel översatt till svenska.. jag menar: De levande dödas natt? De dödas gryning? Zombie Kött ätare. __________________________ Everyone wants to be found. |
EYYY MACARENA! Filmen ni pratar om kommer från Spanien å italien. JAG E FRÅN PORTUGAL OCH SVERIRE __________________________ "I be back" / Terminator 2 |
Den där Edmond är galen! __________________________ Everyone wants to be found. |
Varför då? han har åtminstonde en bra favorit film. __________________________ CITAT OM ARNOLD SCHWARZENEGGER Called by the Guinness Book of World Records, "the most perfectly developed man in the history of the world." |
Precis... va har du emot honom lepre? __________________________ [Inlägget ändrat av ToxicAvenger 2006-06-13 15:20:14] |
Vad menar du med det Mattias15? Och vad har det med saken att göra? __________________________ Everyone wants to be found. [Inlägget ändrat av Lepre 2006-06-13 17:02:03] [Inlägget ändrat av Lepre 2006-06-13 17:02:48] |
Det var bara lite skämtsamt. Filmfreak har sina favorit film Terminator, denna film råkar jag gilla väldigt mycket. klassar den som en av världens bästa filmer. En sådan person kan ju inte vara galen. Sedan kan det vara lite taskigt att säga så till en person, personligen skulle jag ta en sådan kommentar som en komplimang. Jajaj där har du förklaringen. __________________________ CITAT OM ARNOLD SCHWARZENEGGER Called by the Guinness Book of World Records, "the most perfectly developed man in the history of the world." |
ja kan inte hitta "Living dead at the manchester morgue" på boxman o inte här heller för den delen __________________________ MFF så klart!!! [Inlägget ändrat av heavymetal_ 2006-06-13 18:12:11] |
försök med discshop Jag tipsade om filmen här tidigare idag. Jag är förvånad över att den inte redan fanns här... __________________________ |
Jag hittade den på ginza, för något år sedan.. Men jag tror iof att det är en skitfilm, så det kanske är därför ingen har den. __________________________ Everyone wants to be found. |