Men ... ! Asså vuxna ska inte betygsätta barnfilmer, eftersom filmerna är gjoda för att underhålla barn... barn uppskatta ju inte samma slags underhållning som vuxna gör . så det är omöjligt att göra en film som älskas både vuxna och barn!! __________________________ I'll be back ![]() |
Cruel_Intentions jag förstår vad du menar med att det är en barnfilm och kanske därför inte är lika "välgjord", men en vuxen person ska väll ändå få säga sin mening om filmen och sätta ett betyg beroende på hur bra han/hon upplevde den. Det är ju precis ingen åldersgräns på Disney filmer, som barn och vuxna över 12 år är inte tillåtna att se denna film. Enligt mig så är det en familjefilm som kan ses av både barn och vuxna, kanske får man ut mer av den om man ser den tillsammans. Men det är bara min mening. __________________________ |
Och just nu snackar vi inte om en barnfilm, det är ju mer en familjefilm faktiskt. Teletubbies=Barn, Hitta Nemo=Familje. __________________________ Everyone wants to be found. |
ok jag förstår var ni säger men i sånna fall om vuxna ska få betyg sätta familje filmer borde de också ha i tanken att det är en film som ska vara gjorde för de mindre också. __________________________ I'll be back ![]() |
Ironsikt nog så har lejonkungen kommit in på tio top listan. __________________________ CITAT OM ARNOLD SCHWARZENEGGER Called by the Guinness Book of World Records, "the most perfectly developed man in the history of the world." |