Ta en titt på tio-topp listan över de sämsta filmerna, tycker ni inte att det ser konstigt ut. På mindre än en vecka har de tio sämsta filmerna som varit där i över ett år helt plötsligt försvunnit. En del av dem har visserligen kommit och gått, som Barb Wire och House of the Dead, som jag tycker ÄR de sämsta. Nu finns ingen av dem kvar, bara filmer som jag knappt känner igen, hur gick detta till? __________________________ Everyone wants to be found. |
Lepre, du anar inte hur många usla filmer det finns. __________________________ Love me! LOVE ME!!! / Ur "Devil Horse from hell." |
Filmerna har vell fått tillräkligt många betyg för att få vara med på listan. Sedan tror jag att fler personer har sett dem där gamla dåliga filmerna och därför har det blivit en större variation på betygen = HÖGRE BETYG. Oftast när det finns några betyg på en film så är det bara kunniga och rutinerade som sett filmen och dessa människor ratar oftast en dålig film. Men när fler människor sett filmen kommer det okunniga människor med i bilden som oftast ger filmer högre betyg, jag är själv en sådan. tror också att det folk som letar efter kalkonfilmer finner filmer på denna top sämsta lista, då vill de givetvis se den och ger därefter ett högt betyg till den. __________________________ CITAT OM ARNOLD SCHWARZENEGGER Called by the Guinness Book of World Records, "the most perfectly developed man in the history of the world." |
Dessutom så är det ofta så att när en film får väldigt dåligt betyg som kommer vissa som INTE sett filmen och ger den bottenbetyg. De tror väl inte att det gör någon skada. Jag tycker det ser skumt ut när det blir så här, jag tycker den förra listan var bättre. Vissa av dem har inte ens några kommentarer. Kristoffer: Går det inte att höja kravet på betygssättningar när det gäller tio-topp listorna. Ta nyckeln till frihet: Där är det över 100 människor som kommenterat och betygssatt, då ser man tydligt om filmen är bättre eller sämre. Men som jag sa tidigare, på tio-topp listan över de sämre filmerna är det väldigt ont om kommentarer, och vissa av filmerna har bara blivit betygssatta 5-10 gånger. Borde man inte höja gränsen till 20-30, för om det är SÅ många som betygssatt den så är det säkert lättare att avgöra HUR dålig/bra filmen egentligen är. Vad tycks? __________________________ Everyone wants to be found. |
Varför ger du ett högt betyg till en kalkonrulle? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. Studenten 9/6-06! |
Jag tenderar att ge för höga betyg i allmänhet, och i vissa fall så gillar jag dåliga filmer men det är inte ofta. Tex så gillar jag Streetfighter. Är även en person som hellre är snäll än elak mot en film. Förresten hur många betyg krävs för att hamna på listan? Fattar inte vad det är för människor som betygsätter filmer dem inte sett. _________________________ CITAT OM ARNOLD SCHWARZENEGGER Called by the Guinness Book of World Records, "the most perfectly developed man in the history of the world." [Inlägget ändrat av Mattias15 2006-06-22 19:42:55] |
Mm, tycker jag med. Tydligen så räcker det med 6 betyg. __________________________ Everyone wants to be found. |
tycker 15 - 20 skulle vara en bra siffra Ser att " med datorn i camelot" har 5 betyg ________________________ CITAT OM ARNOLD SCHWARZENEGGER Called by the Guinness Book of World Records, "the most perfectly developed man in the history of the world." [Inlägget ändrat av Mattias15 2006-06-22 20:12:34] |
Hej! Jag är den skyldige. Ville testa lite hur listan ändrade sig och visst känns det som om filmerna i listan nu generellt är sämre än de tidigare, men samtidigt bör nog fler än 5 har betygsatt filmen innan den hamnar på en sån här tung lista. Tidigare har vi gått på 11 betyg som krav, men vi testar en förändring då vi ökar till kravet till 20 betyg istället. Och då även på Bästa-listan. Det mest tragiska dock är att jag antar att en film jag själv gillar skarpt kommer komma etta *snyft* ...min lilla Pam... *snyft*, men den smällen får jag väl ta. *snyft* __________________________ Vänliga Hälsningar, Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Stackars lilla Wildpalm __________________________ Lordi rock the hell out of you!! ![]() http://www.lordi.org/ |
haha, vem är det egentligen som är lite och som det är synd om, Katarina? __________________________ [Inlägget ändrat av krillan 2006-06-23 10:55:32] |
Oj, jäklar ett av Lepres idéer/krav på förändring har genomförts.. på sätt och vis.. Egentligen var det Wilden som låg bakom hela den tunga historien, men på sätt och vis. Jean Wilder: Bra att du ändrar till 20 stycken, för annars blir det som jag sa, att folk bara sågar filmer som redan har ett dåligt betyg.. Just därför att den har det, och kanse förtjänar de.. Aja. Men om det är en "dålig" film som betygssatts 20 gånger så kan man tydligt se HUR himla förbaskat dålig filmen är, så detta blir nog bättre. __________________________ Everyone wants to be found. |
jag är mest glad att pokemon filmen inte finns med på listan längre ![]() Sen varför är tarzan med på listan :/ så dålig kan den inte vara? __________________________ I'll be back ![]() |
Snälla! kan två personer titta på filmen "Street Fighter - Den sista striden" och betygssätta den. Så att den kommer över betygsgränsen och kommer in på listan över de sämsta filmerna. Tycker att den förtjänar att vara där och få lite publicitet. __________________________ CITAT OM ARNOLD SCHWARZENEGGER Called by the Guinness Book of World Records, "the most perfectly developed man in the history of the world." |