Skulle vilja ha tips på sådana. Typ Mardrömshistorier. Tacksam för tips. __________________________ Come out, come out, wherever you are! |
meh __________________________ [Inlägget ändrat av Oskar_90 2006-06-30 14:34:30] |
Skräckfilmer...? __________________________ Love me! LOVE ME!!! / Ur "Devil Horse from hell." |
Mardrömsfilmer? In Dreams __________________________ Everyone wants to be found. |
Ja... __________________________ Come out, come out, wherever you are! |
I Terror på Elm street tar sig Freddy in i offrenas drömmar!! Låter kanske konstigt men... __________________________ When there is no more room in hell Jason will walk the earth........whit Lordi!! ![]() |
Tänkte också på den, men den är ju inte läskig __________________________ Lordi rock the hell out of you!! ![]() http://www.lordi.org/ |
Jag förstår inte ens hur ni kan tycka något som är så enformigt och oläskigt som Terror på Elm Street kan vara bra. Detsamma gäller Fredagen den 13 och Halloween-serien.__________________________ Everyone wants to be found. |
Nog får det vara thrillers o drama också, till och med action. Typ som filmen Liftaren. Det får gärna vara nån galning/galningar som gör livet surt för nån. __________________________ Come out, come out, wherever you are! [Inlägget ändrat av modv0074 2006-06-30 18:54:47] |
Okej, så inte bara filmer som "handlar" om mardrömmar. Mer som en mardröm "För" en person. Då förstår jag mer vad du menar. Motorsågsmassakern Wolf Creek Switchblade Romance Kommer inte på några fler för tillfället. __________________________ Everyone wants to be found. |
KatrinaL: Lägg av, det är kvinnoförnedrande. __________________________ Love me! LOVE ME!!! / Ur "Devil Horse from hell." |
ToxicAvenger: Vad menar du? __________________________ Lordi rock the hell out of you!! ![]() http://www.lordi.org/ |
mardrömsfilm är fan blair witch projekt __________________________ |
Ja, den är klockren. Ett måste för skräckfilms-älskare. __________________________ Everyone wants to be found. |
Har den på film.. Visst är det en härlig situation dom i filmen befinner sig i... __________________________ When there is no more room in hell Jason will walk the earth........whit Lordi!! ![]() |
Härlig Realistisk och läbbig skulle man kunna kalla den. __________________________ Everyone wants to be found. |
jaa..om man sitter i ett tält och ser den så e det nog GANSKA läskigt!! __________________________ When there is no more room in hell Jason will walk the earth.... |
__________________________ [Inlägget ändrat av Mr Blue 2006-07-03 19:05:10] |
Indy: Hur kollar du på film i ett tält? Mobil? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. Studenten 9/6-06! |
Bärbar DVD, ovärdeligt för mig som har polare som gillar att fiska medans jag sitter i bilen och glor på film.. __________________________ Kalles |
behöver man inte ett uttag?? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Ja, eller bärbar Playstation, det finns numera att köpa. Men shadowfax: har du inte följt med? __________________________ Come out, come out, wherever you are! |
Nope, uppladdningsbart batteri, eller i cigg-tändaren i bilen.. Köpte min för under tusenlappen.. __________________________ Kalles |
modv: jamen en bärbar dator behöver man la uttag till, så varför inte dvd? Men ok, fattar.... (vart e världen påväg).. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
En Playstation är inte en dator...! __________________________ Come out, come out, wherever you are! |
Kalles talar då givetvis om en PSP eller liknande. __________________________ Everyone wants to be found. |
modv, snackar inte om playstation, snackade om dvd... suck... blandade in ditt och kalles svar, läs allt.. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-07-03 23:59:41] [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-07-04 00:46:52] |
Shadowfax:ja.. jag har en bärbar dvd! Hoppas alla e nöjda nu! __________________________ When there is no more room in hell Jason will walk the earth.... |
Jag har en PSP också men blair witch finns inte till den.. __________________________ When there is no more room in hell Jason will walk the earth.... |
skrämmande är också the shining,blair witch, och när lammen tystnar som enbart är vidrig __________________________ |
Gärna mer filmer, tack! __________________________ Come out, come out, wherever you are! |
Besatt (2005) är ruskigt otäck. Rekommenderas. __________________________ |
Instängd är en ruggigt bra film __________________________ http://www.emptystudios.tk Check it out! |