I slutet av Halloween 2 i sjukhuset så ser man ju att Loomis släpper ut ån sorts gas i ett rum och tände på så att det sprängdes. Ja... det verkade ju som han dog då. Men... i 4:an så lever han ju. Någon som vet hur han överlevde i slutet av Halloween 2? Tacksam för svar. __________________________ Come out, come out, wherever you are! |
Det är just då som Halloween övergår till en "övernaturlig" film, att Myers helt plötsligt blir odödlig, precis som i Fredagen den 13: e fast med Jason dårå. __________________________ Everyone wants to be found. |
Jag kanske inte var riktigt tydlig men jag vill faktiskt veta hur Dr. Loomis överlevde där vid slutet av tvåan. __________________________ Come out, come out, wherever you are! [Inlägget ändrat av modv0074 2006-07-07 11:12:38] [Inlägget ändrat av modv0074 2006-07-07 11:14:45] |
"Det är just då som Halloween övergår till en "övernaturlig" film" : Det tolkar jag som ett svar på din fråga, modv! __________________________ [Inlägget ändrat av krillan 2006-07-07 11:23:40] [Inlägget ändrat av krillan 2006-07-07 11:23:55] |
jaha.. okej. Tack? __________________________ Come out, come out, wherever you are! |
Jag har faktiskt ingen aning, det var år och dar sedan jag såg de där filmerna. Vill helst slippa dem också, första filmen var klockren. Snacka om att sabba för en bra film genom att ge den tio värdelösa uppföljare. __________________________ Everyone wants to be found. |
Det skulle ha räckt med bara två stycken. 1:an o 2:an. __________________________ Come out, come out, wherever you are! |
Perfis __________________________ Everyone wants to be found. |
nja 3 skulle passa bra in i serien __________________________ |
3? Trean är den dåligaste uppföljare som någonsin har gjorts. För det första håller den sej inte ens till storyn. Utan tar en såkalla *PAUS* från Michael Myers. I mean, whats that all about? ^^, __________________________ Mein Herz Brennt |