Jag såg den här filmen för några dagar sen och fattade typ nada. Finns det någon annan som sett den och hängde med något sånär? Jag vill helst inte betygsätta filmen innan jag rätt ut vissa frågetecken. Känns liksom inte rättvist. __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
Såg den också för några dagar sedan på Showtime. Fattade inte heller riktigt vad som pågick. Också tacksam för förklaringar! __________________________ |
Det finns en intressant forumtråd på imdb angående detta som rätar ut alla frågetecken: http://www.imdb.com/title/tt0365376/board/nest/33416248 __________________________ |
Man tackar! Ska läsa igenom vid tillfälle. __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
Har läst igenom nu. Riktigt bra tråd! Allting som jag undrade över blev besvarat. Lustigt egentligen, att man genom att läsa några textrader, plötsligt kan tycka att en film är mycket bättre än man tyckte omedelbart efter att man sett den. Tack igen Xenomorph! __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |