Skriver du något på den här tråden så är du dum! __________________________ Everyone wants to be found. |
Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watch which Swatch watch switch? __________________________ mad world... |
Mm,, den var svår.. __________________________ "Ho-Ho-Ho, now i have a machine-gun." |
Ja det är ganska omöjligt att svara på skiten, men jobbigt att säga..hihihi __________________________ mad world... |
Borttaget __________________________ Come out, come out, wherever you are! [Inlägget ändrat av modv0074 2006-07-09 19:50:00] |
Lepre: Håll in Alt knappen och och tryck sedan på F4 så får du upp en lista på en massa häftiga filmer med filmer med sitt undermedvetna. __________________________ Come out, come out, wherever you are! [Inlägget ändrat av modv0074 2006-07-09 19:56:44] |
Okej Modv, du är inte den första som drar den där på filmpunkten, så dum är jag inte. ![]() "med filmer med sitt undermedvetna" ??? ![]() __________________________ "Ho-Ho-Ho, now i have a machine-gun." [Inlägget ändrat av Lepre 2006-07-09 20:04:49] |
Ja....![]() __________________________ Come out, come out, wherever you are! |
Haha! Den där var bra replica. Inget man ska försöka sej på på fyllan... __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
Haha, då lär det verkligen bli svårt. Jag förstod vad det stod, delvis, det enda jag inte fattade var: "Swatch", menar du det schweiziska klockmakarmärket? __________________________ "Ho-Ho-Ho, now i have a machine-gun." |
Japp, men jag förstår inte vad en "switched witch" är? I ramsan jag lärt mig brukar man säga wicked witches och wrecked watches.. __________________________ Kalles |
Switched är könsopererad eller nåt liknande... __________________________ mad world... |
hmm? ^o) __________________________ |