DE e ju en soldat som epilepsi (stavning?) anfall när han ser nån film där någon skjuter mot en bilmack, ja undrar om den filmen finns o isf va heter den? __________________________ MFF så klart!!! |
Supernollan med Steve Martin. __________________________ |
tackar! __________________________ (\_/) (O.o) (>< )This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination |
Ingen orsak. __________________________ |
har någon nån torrent till denna film? __________________________ (\_/) (O.o) (>< )This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination |
Är inte sånt olagligt nuförtiden? __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
va hände med den torrent som stod här? e de nån som har nån undertext till filmen som passar just den torrent?+ __________________________ (\_/) (O.o) (>< )This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination |
Hej! Sådana länkar tas bort så fort vi ser dem. __________________________ Vänliga Hälsningar, Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Jag visste inte att Filmpunkten hade sådana regler, jag ber om ursäkt... Anser ni att det innebär några legala risker för Filmpunkten om sådana länkar postas av användare eller finns andra orsaker? Jag är bara nyfiken __________________________ |
Antagligen inte, men nedladdning av film är definitivt inget Filmpunkten förespråkar. __________________________ Vänliga Hälsningar, Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |