Jag söker en romantiskt drama. Jag vill minnas att det var Jude Law som var med i filmen, men har kollat upp han på IMDB och jag hittade inte filmen som jag sökte där.. Alltså, jag minns inte vad filmen handlade om, den är från 90-talet eller början på 2000-talet skulle jag tro. Den är jätteromantiskt och jag tror att det kan vara en del.. hur ska jag säga det.. sex-scener? fast under täcket heheJag tror att det ska vara en ganska känd film. Och med kända skådespelare. Om ni har nå förslag på vad det kan vara för film så blir jag oerhört tacksam! Alla förslag mottages! __________________________ // Tjejen som älskar Depp |
Det är inte Closer? __________________________ Vänliga Hälsningar, Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Näe, det är inte den... :/ __________________________ // Tjejen som älskar Depp |
Då måste det vara Alfie __________________________ "The truth is out here" X-Fils |
näe.. inte den heller.. __________________________ // Tjejen som älskar Depp |
Det var konstigt. Jag kommer inte på någon annan film han varit med i, av de du talar om alltså. __________________________ "Roses are red - Violets are blue - Spectre is really great" |
Är du hundra på att det var Jude Law? __________________________ Vänliga Hälsningar, Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Har du VERKLIGEN kollat upp så det INTE är: Closer eller Alfie. Annars tror jag du är helt ute och cyklar och antagligen letar efter fel person. Hittar du inte info du behöver på Imdb.com så är du VERKLIGEN ute och cyklar. __________________________ "Roses are red - Violets are blue - Spectre is really great" |