Jag vet inte om det har gjorts en sådan här tråd förut, men isåfall så får Wildpalm eller Kristoffer radera den här. Aja till frågan. Vilka tycker ni är dom bästa dokusåporna. Själv finns det bara fem stycken jag gillar, men dom bästa är självklart Gay Army Supernördarna Tjockholmen The bachelorette är också välldigt bra, men inte den bästa. The bachelor är väll rätt bra den också. Det var väll dom fem jag gillar. __________________________ Mr. Lordi (Tomi Putaansuu), Amen (Jussi sydänmaa), Kita (Sampsa Astala), Awa (Leena Peisa) and Ox (Samer el Nahhal) rock the hell out of you ![]() |
Den enda dokusåpan som överhuvudtaget går att se på är "Expedition: Robinson". Eller "Riket" funkar väl också... __________________________ |
Riket helt klart, den enda jag kan se på tror jag. __________________________ mad world... |
Öhh... hmm finns ju så jävla många bra. Paradise Hotel? __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
Paradise Hotel är iofs ganska underhållande, samlar massa idioter på ett lyxhotell, delar upp dom i par, låter dom supa sig fulla, sen är det bara att njuta av alla små intriger... __________________________ mad world... |
Mm, det är kul Sen har vi ju Big Brother.. Ganska patetiskt. Det är långtråkigt, det händer aldrig något. Förutom på helgerna när de festar och gör bort sig. ![]() Jag tycker inte om dokusåpor överhuvudtaget. Jag tycker faktiskt synd om mänskerna som deltar, de verkar så korkade som ger sig in i det och gör bort sig inför halva världen. __________________________ "Juicy Fruit" |
Men det är ju det som är grejen. Förnedring i TV = höga tittarsiffror. Ju mer korkade, sorgliga och patetiska deltagarna är desto bättre. Ingenting är så intressant för en människa som mänslig tragik. Och det blir bara värre och värre. Nyligen läste jag om en norsk dokussåpa som ska komma eller redan har kommit. Den gick enbart ut på att deltagarna skulle förnedras (genom att dricka sitt eget kiss och annat) i jakten på vinstsumman. __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
Haha herregud.. __________________________ "Juicy Fruit" |