En av de mer intressanta trådarna på Filmpunkten just nu är: Vem hade ni valt? Men eftersom den blivit så off-topic på senare tid tänkte jag att jag kunde skapa en ny där vi skriver våra roliga berättelser. Ocensurerat såklart. Tills Wildpalm upptäcker. __________________________ "Juicy Fruit" |
*host*stories*host __________________________ |
Det var en gång två killar som hette Lapre och modv0074 som gick i skogen. När de hade gått ett tag i skogen så hittar de en magisk flaska, i flaskan finns anden Wildpalm. Anden kommer upp ur lampan och förklarar för pojkarna att de får tre önskningar var. -Jag önskar att alla människor i hela Finland förvandlas till snygga tjejer, förutom mig själv och min polare Lapre förstås, sade Modv. Och vips så var hela Finlands befolkning snygga tjejer. -Jag önskar mig en motorcykel säger Lapre och vips så har han en motorcykel. Modv tänker efter och kommer på att Finland är ganska litet så han säger: -Jag önskar att hela Nordens befolkning förvandlades till snygga brudar, förutom mig själv och Lapre och vips så var det så. Jag önskar mig en motorcykel hjälm, säger Lapre. Och vips så har han en. Sen tänker Modv att Norden är ganska liten så han säger: -Jag önskar hela världens befolkning blev snygga tjejer, förutom jag och Lapre och vips så var de det. Sen sätter Lapre på sig hjälmen och sätter sig på motorcykeln och börjar gasa och säger sin sista önskning som lyder: -Jag önskar att Modv0074 blev bög. Ta inte illa upp någon (Modv) det är inget verkligt jag försöker säga med det här. __________________________ Barça, Barça, Barça! Man Utd, Man Utd, Man Utd! Inter, Inter, Inter! Peking, Peking, Peking! FORZA BARCA F.C Barcelona, finns det något bättre? Älska fotboll och Barça [Inlägget ändrat av SvenskaFilmNörden 2006-08-06 14:00:28] |
hur kan han bli bög när han är tjej? Upptäckte en plot hole! Yay! ![]() __________________________ |
*Host*Fast han är ju en kille*Host* __________________________ "Juicy Fruit" |
Vad har fått dig att tro att jag är en tjej oskar? __________________________ Come out, come out, wherever you are! |
Kärleken förstås ![]() __________________________ "Juicy Fruit" |
"-Jag önskar hela världens befolkning blev snygga tjejer och vips så var de det." Såvida ni inte kommer utifrån så borde det innefatta både modv och Lepre ...![]() __________________________ |
AHA!!! Busted! Oskar lurar man inte!!! __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
Jag är inte ens med i berättelsen. Och än sen, meningen var fel formulerad. Dessutom så ändrade SvenskaFilmNörden på berättelsen efteråt. __________________________ "Juicy Fruit" [Inlägget ändrat av Lepre 2006-08-06 02:16:05] |
Okej, du hittade fel i berättelsen, ska fixa det. __________________________ Barça, Barça, Barça! Man Utd, Man Utd, Man Utd! Inter, Inter, Inter! Peking, Peking, Peking! FORZA BARCA F.C Barcelona, finns det något bättre? Älska fotboll och Barça |
lol, jag skulle aldrig ha sagt något... Det blev ju värsta diskussionen om det. Och Jag förmodade att Lapre var Lepre fast felstavat, men jag hade väl fel då... __________________________ [Inlägget ändrat av Oskar_90 2006-08-06 11:21:42] |
__________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-08-06 19:16:34] |
![]() __________________________ "Juicy Fruit" |
__________________________ Jag hatar miljöpartiet! [Inlägget ändrat av Timoti 2006-08-06 19:30:42] |
__________________________ "I'm the blood red sandman" Lordi rock the hell outta you ![]() |
Men för helvete, kan ni inte komma med nåt bättre och hålla er till diskussionen? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Hehe, Shadow dampar.. Den här tråden är ändå inte särskilt seriös. __________________________ "Juicy Fruit" |
Jamen vafan, det är sorgligt att vi inte kan hålla EN ENDA tråd seriös .... Eller vad säger jag, det är sorgligt att NI inte kan det ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-08-06 22:14:23] |
Det var en gång en cool kille, som hette Wookad![]() __________________________ Jag är en gulleplutt hejdå |