ToxicAvenger: du kan nog fråga lepre själv dessutom har du nog oxå redan sätt lepre naken ett antal gånger ![]() __________________________ |
ToxicAvenger: tyvär har ej din mail konstigt nog så skicka den till mig eru snäll på sms om du inte vill att alla ska ha den __________________________ |
Fråga Lepre om min mail, ok? ![]() __________________________ -Fan vad sjyst att supa med hästhuvud... / Ur "Devil Horse from hell." |
Det verka som om dessa nakenbilder blev väldigt populära.. kanske får se dem själv?![]() ![]() __________________________ //Madeleine |
tycker ni inte det där med nakenbilderna börjar bli lite offtopic nu![]() __________________________ |
tyvärr är det sant....varför skulle jag ljuga om det...det var inte kul att träffa mina föräldrar dan efter kan jag säga.så även om det är smörja är det sann smörja krillan....![]() __________________________ it easy mkay... |
Mkay Marre: På nått underligt vis kan ja mycket väl förstå det..![]() __________________________ //Madeleine |
Lepre mätte du klippan eller? __________________________ Jag är en gulleplutt hejdå |
Det fanns nåt slags sommarläger där, vi frågade dem, för det var verkligen högt. Och de sa att det var 13 meter.. Det är grymt högt faktiskt. Ni som stått på tian och tvekat: Lägg till trean under er så får ni problem. Men sen finns det säkert folk här som hoppat högre än det. Jag letar efter högre, men det är svårt att hitta i Sthlm. __________________________ Vilka idioter Mayhem är.. |
Västerbron?![]() __________________________ Jag är en gulleplutt hejdå |
Nej en klippa vid Flatenbadet vid.. vad är det.. Aja Tyresö ungefär. Vad snackar jag om, du bor ju i sthlm. Daah! __________________________ Hej. [Inlägget ändrat av Lepre 2006-08-12 14:13:34] |
Själv hoppa jag från 17 i Kroatien och 16 här hemma i Borås. Man får en härlig kick må jag säga. __________________________ cstroMANIA |
Det är väll inte det dummaste jag gjort. snarare de mest korkade saker jag gjort gjort. Mamma hade målat med vit färg i köket och samtidigt vispat grädde. Så hon hade lagt en sked med grädde på diskbänken och då stoppade jag den i munnen och det visade sig att det hade varit skeden hon hade till färgen. Det var inte så gott. Och en gång när jag var ganska så liten så tog jag en röd kula från julgranen och låtsades att det var godis. Jag råkade bita sönder kulan så jag fick glas i hela munnen. Det var inte heller så gott. __________________________ "I'm the blood red sandman" Lordi rock the hell outta you ![]() |
HAHAHAHA!? Jag kan tänka mig hur det måste ha sett ut KatrinaL. ![]() Ja carlstrom, det ger en jäkla kick. Det värsta är spänningen innan hoppet: Ska man våga? Äckligt kul. ![]() __________________________ Jag är korkad |
Lepre>> Kanske kommer och knackar dörr med en blodig köttyxa nån gång när du ligger och sover. Bor trots allt ganska nära dig, för du bor ju i Älvsjö? Jag bor i Bandhagen/Stureby ![]() __________________________ Jag är en gulleplutt hejdå |
wookad: Nu när alla vet var du bor kanske någon kommer till ditt hem med en "blodig köttyxa" ![]() __________________________ "I'm the blood red sandman" Lordi rock the hell outta you ![]() |
Lepre, ska vi ta honom? __________________________ -Fan vad sjyst att supa med hästhuvud... / Ur "Devil Horse from hell." |
igår skedde det igen det vart ett dumt jävla naken bad med lepre för andra gången på kort tid & om inte det var nog så var även toxicAvengeer med & det gjorde det hela bara värre .. funderar starkt på & hoppa från vässter bron innan bilderna spridits ut på nätet __________________________ |
Måhända att natten bjöd på något av de dummaste jag gjort på senare år iallafall. Jag träffade en tjej på Hirschenkeller som tycktes se bra ut i nattmörkret, liksom fina rattar och blond. Sen så drog vi till hennes hotell, och på något konstigt sätt verkade hon bli fulare hela tiden. Måhända att det var jag som höll på att nyktra till. Men hade vi lite "kul" på hennes hotellrum (hon var 21 det ni pojkar) men fy fan vad usel hon vart. Hon höll på och slickade mig bakom örat hela jävla tiden oavsett vad vi gjorde, höll nästan på att drämma till fanskapet. Fy fan vad äckligt det var, sååå osexigt! ![]() __________________________ Jag är en gulleplutt hejdå |
Åh, jävlar så det var du alltså?? Shit, vilken liten värld vi lever i... Fan, jag trodde du gilllade när jag slickade dej bakom örat. Fan, sorry då. ![]() Väntar fortfarande på att du ska ringa btw... __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
Hahaha...det där tycker jag va kul __________________________ mad world... |