Någon som kan rekommendera några bra filmer att kombinera Office space med om man ska ha filmkväll på temat kontor, slavarbete och liknande? Helst någon bättre än 9 to 5. __________________________ |
Matrix såklart! ![]() __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
Filmen "Willard" kan nog passa in Och "Boiler Room" med Vin Diesel såklart! __________________________ [Inlägget ändrat av Oskar_90 2006-08-10 17:22:39] |
"Redaktions-sketcherna" från "I Manegen med Glenn Killing".. Fast du kanske letar efter annat som liknar "Office Space" mer. Kommer inte på något om det du söker........ "Fight Club" __________________________ Everyone wants to be found. |
Några avsnitt ur "The Office" kanske? eller "Boiler Room" som Oskar rekomenderade, fast den är inte så lättsam, men mycket bra.. __________________________ Kalles |
Varför inte en lite äldre film vid namn, wallstreet. Där spelar Charlie sheen emot Michael Douglas. Om ja inte minns helt fel så fick Michael en oskar för sin roll i den filmen. __________________________ //Madeleine |
Har redan tänkt på ett potpurri med valda delar ur Matrix oxh Fight Club. Wall Street har jag sett men är osäker till om den bevarar den stämning som eftersöks. Boiler Room har jag inte sett får jag nog erkänna. tack för tipsen. __________________________ Demented Forever |