Hejsan jag söker efter gamla svart/vita filmer från -30/-60-talet med skådisar som bla dessa: Åke Söderblom Nils Poppe Annalisa Ericson Sickan Carlsson Karl-Arne Holmsten Arne Mattson Hasse Ekman m.m. __________________________ The names Bond! James Bond! |
"Söker"? Vill du köpa/byta eller helt enkelt få tips på svenska klassiker? __________________________ |
är det bara info du vill ha så kan du söka på skådespelarnamnen www.svenskfilmdatabas.se __________________________ "Never give a sucker an even break" - W.C. Fields |
skall det vara svensk klassiker så skall det vara fäbojäntan __________________________ Comig to get you barbara |
Hehe. Eller "Vi hade i alla fall tur med vädret", fast den har jag inte sett. Men den ska tydligen vara väldigt bra och väldigt rolig. __________________________ Miami Vice är bäst på bio just nu, se den! |
Den är mycket bra också. __________________________ Come out, come out, wherever you are! |
Nej jag söker sådan för ev. köp eller bytes... helst bytes dock.... hör av er som har sånt på Bondfever@spray.se __________________________ The names Bond! James Bond! |