OMG! GRATIS! STEAL THIS FILM! Vill bara tipsa om en dokumentär, om fildelning/piratkopiering och allt vad det innebär - fokuserad till största delen på The Pirate Bay/Piratbyrånhändelserna. Den är skapad av människor som vet vad de talar om, till skillnad mot de flesta dokumentärer som finns på ämnet. Jag antar att den inte kvalificeras till att ligga i Filmpunktens databas - den är 30 min - men kanske när fler delar av den kommit(bara en del är filmad)? Hursomhelst, här tankar ni ner den för iPod/Regular/DVD: http://stealthisfilm.com/ . Om ni vill ha den streamad i webbläsaren: http://video.google.com/videoplay?docid=-4116387786400792905&hl=en _____________________ [Inlägget ändrat av Oskar_90 2006-08-26 15:43:51] |
Sett den nu, på DVD. Jag är säker på att ni som inte är helt insatta/uppdaterade lär er något. Se den! Det mesta är på engelska, inklusive intervjuer med svenskar som Anakata, Rasmus Fleischer, Rick Falkvinge m fl(ej dubbat, utan dem talar engelska, med blandade kunskapsnivåer). De delar som ändå är på svenska, bl a material taget från SVT, är subbade till engelska. Utöver de nämnda finns inga undertexter. __________________________ |
Jag såg den för ett tag sen och jag tyckte att den var bra, fick i princip inte reda på någonting jag inte redan visste men ändå. __________________________ Knowledge Is Power! |