Forum » » Filmdiskussion » Piratdokumentär (tanka gratis)   Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.        Piratdokumentär (tanka gratis) 2006-08-24 11:18:51
Oskar_90
Registrerad: 2004-07-03
OMG! GRATIS!

STEAL THIS FILM! Vill bara tipsa om en dokumentär, om fildelning/piratkopiering och allt vad det innebär - fokuserad till största delen på The Pirate Bay/Piratbyrånhändelserna. Den är skapad av människor som vet vad de talar om, till skillnad mot de flesta dokumentärer som finns på ämnet.

Jag antar att den inte kvalificeras till att ligga i Filmpunktens databas - den är 30 min - men kanske när fler delar av den kommit(bara en del är filmad)?

Hursomhelst, här tankar ni ner den för iPod/Regular/DVD:
http://stealthisfilm.com/ .

Om ni vill ha den streamad i webbläsaren:

_____________________
[Inlägget ändrat av Oskar_90 2006-08-26 15:43:51]
  2006-08-25 12:21:04
Oskar_90
Registrerad: 2004-07-03
Sett den nu, på DVD. Jag är säker på att ni som inte är helt insatta/uppdaterade lär er något. Se den!

Det mesta är på engelska, inklusive intervjuer med svenskar som Anakata, Rasmus Fleischer, Rick Falkvinge m fl(ej dubbat, utan dem talar engelska, med blandade kunskapsnivåer). De delar som ändå är på svenska, bl a material taget från SVT, är subbade till engelska.

Utöver de nämnda finns inga undertexter.

2006-08-26 17:00:12
kraket3
Registrerad: 2006-01-13
Jag såg den för ett tag sen och jag tyckte att den var bra, fick i princip inte reda på någonting jag inte redan visste men ändå.

Knowledge Is Power!
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.