Forum » » Övrig diskussion » Ett spel!   Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.        Ett spel! 2006-09-21 19:43:44
Registrerad: 2005-02-18
Jag blir alldeles galen för jag kommer inte ihåg vad spelet hette. Jag minns att jag höll i den och bara tittade på den lite snabbt i någon affär, för jag fångades av den otroligt snygga och fantasifulla framsidan. Jag försöker komma ihåg vad den heter, men jag minns bara att det var ett kort ord, något med "Opi" "Ito" eller något sånt. Det var troligtvis till playstation 2. Bilden ser lite ut att vara inspirerad av studio Ghiblis filmer och den föreställer två smp skuggor som springer över en liten öken vid ett fabriksområde - inte mycket info men det är allt jag minns. Är det någon som känner till det. Det var absolut inget mangainspirerat spel, för detta såg ut som ett rent jävla konstverk.

Någon som har en aning? Är jäkligt tacksam för svar.
__________________________

"De som säger att sex är det skönaste som finns har aldrig varit riktigt jävla bajsnödiga"

[Inlägget ändrat av Lepre 2006-09-21 19:44:22]
  2006-09-21 19:57:14
Wookad
Registrerad: 2006-03-21
Gå tillbaka imorgon och kolla upp det vettja, finns en handfull mangainspirerade spel till PS2 som borde falla dig i smaken.

Bojkotta regeringen!
  2006-09-21 20:30:22
Registrerad: 2005-02-18
Det är precis just såna spel som INTE faller mig i smaken - tecknat överhuvudtaget - men just det här var tecknat på et speciellt sätt.

2006-09-21 22:06:30
wildpalm
Redaktör
Registrerad: 2004-02-17
Yo!

Kolla denna länken Lepre.

Kan det vara redan klassiska Ico du menar?

Vänliga Hälsningar,
Markus Elfström, redaktör Filmpunkten

[Inlägget ändrat av wildpalm 2006-09-21 22:07:20]
  2006-09-21 22:09:42
Registrerad: 2005-02-18
Ja precis tack så jävla mycket Wildpalm!!!

2006-09-21 22:10:36
Registrerad: 2005-02-18
Det är tamejfan det vackraste fodralet jag någonsin sett, jag undrar hur spelet är. Fasiken nu måste jag säkert köpa hela basenheten bara för det spelet.

Grabben i Grönt är Lyrisk!

[Inlägget ändrat av Lepre 2006-09-21 22:13:29]
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.