Som rubriken lider lista era favorit filmhjältar. __________________________ cstroMANIA |
Kul Carlstrom! Mina filmhjältar kanske inte är "goda", men inte desto mindre hjältar.. Topp 5: 1."The Dude" The Big Lebowski 2."Alonzo Harris" Training Day 3."Max Cherry" Jackie Brown 4."Vincent Hanna" Heat 5."Tom Barnaby"(Räknar honom som filmhjälte) Midsomer Murders __________________________ Kalles [Inlägget ändrat av kalles 2006-10-09 21:37:08] |
Med betoning på tuff: 1. Bröderna MacManus (The Boondock Saints) 2. D-Fens (Falling down) 3. Hayley Stark (Hard Candy) 4. Blondie (Den gode, den onde, den fule) 5. Cameron Poe (Con Air) 6. Maximus (Gladiator) 7. William Wallace (Braveheart) 8. Ellen Ripley (Alien) 9. Jason Bourne (The Bourne Identity) 10. Creasy (Man on fire) carlstrom: Väntar på din lista... __________________________ [Inlägget ändrat av Goliatbagge 2006-10-09 21:39:41] |
Rolig tråd carl Jag kommer inte på någon för tillfället bara __________________________ Luke, i'm your babymother wham bam! |
Nä det är ju något man får fundera ett bra tag på. Går ju inte bara att lista dem på några minuter? __________________________ If fish rises, it does. If not, it doesn't |
1. Jay and Silent Bob - Självklart 2. Edward Bloom - Big Fish 3. W. Wallace - BraveHeart 4. Christian Bale - Batman 5. Bröderna McManus & Smecker - Boondock Saints Carlstrom, det blir nästan för mycket med en topp 10, då blir det många listor som man nästa skippar. Kort, men tillräckligt informativt, som Kalles lista. __________________________ Luke, i'm your babymother wham bam! |
Kul att ni gilla den. Lepre kände samma sak. Skall dock försöka få ihop 10. 1. Sanjuro Kuwabatake (Yojimbo Livakten) 2. Ogami Itto (Lone Wolf and Cub) 3. Ashitaka (Princess Mononoke) 4. Mannen utan namn (För några få dollar mer) 5. Rambo (Rambo) 6. The Bride/Black Mamba (Kill Bill) 7. Takezo (Samurai triologin) 8. Bröderna MacManus (The Boondock Saints) 9. James Bond (James Bond) 10. Nikita (Nikita) Ett ungefär. Svårt att bedöma älskar alla. __________________________ cstroMANIA |
Jag tog mig friheten att göra en längre lista. 1. The terminator 2. William Wallace 3. Maximus 4.Qui-Gon Jinn ( Liam nesson i Star Wars) 5. Judah Ben-Hur ( Charlton heston i ben hur) 6. Conan Barbaren 7. Rocky 8. George Taylor ( Charlton Heston i apornas planet) 9. Batman 10. Hawkeye ( Daniel Day lewis i Den sista Mohikanen) 11. John Matrix ( Arnold i Commando) 12. Neo 13. David Dunn ( bruce willis i Unbrakeable) 14. Mariner ( Kevin kostner i Waterworld ) 15. Mad Max 16. Jack Slater ( Arnold i den sista Actionhjälten) 17. James Bond 18. Leon 19. Lt. John Dunbar ( Kevin Kostner i dansar med vargar ) 20. Jason Bourne __________________________ M.C. Hammer learned the hard way that Chuck Norris can touch this. [Inlägget ändrat av Mattias15 2006-10-10 12:30:34] |
Eric Draven-The Crow William Wallace-BraveHeart Maximus-Gladiatorn Bröderna i Boondocks saint's Neo-Matrix Jet LI-Hero Skriver fler sen.. __________________________ Ohh what a lovely teaparty.. |
Marlin i hitta Nemo! __________________________ If fish rises, it does. If not, it doesn't |
Lucky Skywalker __________________________ "Ezekias förkärlek till skolan" - nästa stora projekt ![]() |
Luke menar du nog, eller du kanske var ironisk. Kul var det då inte __________________________ If fish rises, it does. If not, it doesn't |
1 Lt. Frank Drebin (nakna pistolen) 2 Spartacus (spartacus) 3 John J. Rambo (rambo) 4 Blodnie (den gode, den onde, den fule) 5 El Mariachi (desperado) 6 John McClane (die hard) 7 Beck (welcome to the jungle) __________________________ |
Orkar inte göra en lista, men jag måste hylla min barndomshjälte: Bruce Willis..! Han är ju stenhård i alla filmer han spelar. Annars så är bl.a. Jake Gyllenhaal i Donnie Darko superhjältar som faller mig i smaken. Laurence Fishburne som Morpheus i Matrix är en annan hårding, eller vad sägs om Micheal Moore? Våga vara kontroversiell ffs..! __________________________ |
Jag stavade fel... John Belushi i Deltagänget är en hjälte i mina ögon __________________________ "Ezekias förkärlek till skolan" - nästa stora projekt ![]() |