Är det någon mer än jag som verkligen ser fram emot den nya Teenage mutant ninja turtles. Tro personligen att den kommer att vara super eftersom jag har sett trailerna minst 100 gånger vardera... Hehe.... men aja vem av dem fyra hjältarna är eran favorit och vad tycker ni om den nya serien? __________________________ //Madeleine |
Glömde säga att min favorit är Donatelllo o ja fullkomligt älska den nya serien.. Den är helt underbar... __________________________ //Madeleine |
Har inte sett den nya serien, vågar jag det? Att återuppleva nostalgi i nyinspelade versioner brukar inte gå hem hos mig. Favoriten har alltid varit Donatello även för mig. 2. Michelangelo 3. Rafaelo 4. Leonardo __________________________ // |
Ska gå och se den på bio, men någon ny serie har inte jag hört eller sett något av. Michelangelo var min favorit när jag var liten, främst pågrund av att han var mest lik mig. __________________________ "If he dies, he dies". Drago |
Ja jag vet inte, den kan vara bra men om jag ser fram emot den? Det blir nog så att jag köper den för 59kr på DVD. Så jag kommer nog inte se den på ett tag. Min favorit har alltid och kommer alltid att vara Michelangelo. Den nya serien vill jag inte ens se det är inte samma sak och man vill ju inte förstöra många fina minnen. __________________________ Any zombies out there? |
Den nya serien går på cartoon network på fredageftermiddagrna. Helt underbar är den som sagt. Men om ni ska se den så var beredda på en hel del förändringar och stora sådana med. men dem vänjer man sig vid. För att inte avslöja för mig, för er so´m kan tänkas se den, så finns varken bebop eller rocksteady med eftersom serien är mer baserad på Laird och Eastmans orginal serie. Den serie som gick på 3:an i början av 90-talet och som finns att köpa på diverse ställen är baserad på archie serien om jag inte minns helt fel och det är absolut ingenting som eastman och Laird står bakom. Wookad: tro mig du vågar se den men var som sagt beredd på en del ändringar. Personligen så tycker jag att den nya serien är 10 gånger bättre men det behöver inte betyda att den tar bort fina minnen från den gamla för det gör den absolut inte. Donatello är den absolut bästa. __________________________ //Madeleine |
Om ni vill se nyheter och så vidare så kan ni gå in på www.ourgreenmeanheroes.egetforum.se __________________________ //Madeleine |
Tv-spelet till Sega är grymt bra. __________________________ Gillar långa promenader i månsken och fläskiga kvinnor. |
Ser verkligen fram emot filmen. __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Du verkar vara helt insnöad i Turtles Antar att du äger sköldpaddor också...__________________________ // |
Utklädda och vapenbestyckade. __________________________ Gillar långa promenader i månsken och fläskiga kvinnor. |
Lepre: har inte spelat spelen. Det enda som ja har spelat är Battle nexus spelet, inge mer..men det är riktigt roligt.. Toixavenger det är du inte ensam om.. ![]() Wookad Nej tro det eller ej men det har jag inte. Men ja ska skaffa mig fyra stycken.. __________________________ //Madeleine |
Lepre, Jag trodde bara Turtles spelen fanns på Nintendo. Är det säkert det du säger ? __________________________ "If he dies, he dies". Drago |
Mattias15 turtles finns på nintendo, snes, sega, xbox och pc. Det e det som ja vet i alla fall __________________________ //Madeleine |
Spelet som Lepre menar är "TMNT 4 - Turtles in time" (antar jag?), och det kom både till Sega och Snes. __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Ok, tack för hjälpen. då ska man ta och kolla upp det. Men det första Turtles spelet till nintendo måsta vara bäst. Det som heter enbart "Teenage Mutant Ninja Turtles" __________________________ "If he dies, he dies". Drago [Inlägget ändrat av Mattias15 2007-01-05 00:07:16] |
Jag minns inte riktigt, men jag är säker på att det inte stod någon siffra. Däremot kan det ha stått "Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles In Time", mycket möjligt. __________________________ Gillar långa promenader i månsken och fläskiga kvinnor. |
Tro inte att det spelet är försettmed en siffra, precis som Lepre säger! __________________________ //Madeleine |
Nja, det heter ju Teenage Mutant Ninja Turtles IV: Turtles in Time. __________________________ I see you... you... are... gonna... get... get it... BREEDER!!! |
Precis, det är det fjärde spelet i serien och - enligt mig - det första som är bra, väldigt bra. __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Tycker nästan att det där med turtles är lite mer för barn & trode nästan att det var bortglömt med tiden. Man ser nästan sig själv då man sitter där med Nes maskinen igång & spelar turtles 2 tillsammans med en kamrat som barn. Men visst fanns även turtles till commendore? __________________________ Rädda en bit skog.. http://www.ettklickforskogen.se/ |
Hollyman: Det stämmer, både ettan och tvåan. __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Gamla tmnt på nes, fan vilken nostalgitripp man plötsligt drabbas av! Tror inte jag kommer uppskatta serien lika mycket nu som då men när jag var fem fick jag min första leonardo-docka. Den blev snodd på lekplatsen och jag svor att hämnas. En dag så... då djävlar! Jag ska hämnas leonardo-style __________________________ Too tight? You can land a jumbo fucking jet there. |