Hej, alla filmälskare! Tja..., eftersom dem bytte forum för inte så länge sen så får jag väl helt enkelt ställa om frågan: Vad är den äldsta filmen du någonsin sett? (Skriv gärna vad du tycker om filmen också!) ___________________________________________ Äldsta långfilmen som JAG sett: The Mummy. Från år: 1932. Regissör: Karl Freund. Äldsta kortfilmen som JAG sett: Frankenstein. Från år: 1910. Regissör: J. Searle Dawley. Kortfilmen kan du se här: http://video.google.com/videoplay?docid=-93618221704457473 [Inlägget ändrat av Horror Forever 2007-01-03 10:30:28] |
Borta med vinden 1939 tror jag. Den var riktigt bra för sin ålder. __________________________ Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? |
Nytt Forum, givetvis ska vi överföra det gamla forumet till det nya, det är ju hela grejen med att införa något nytt, att ta tillbaks det gamla? Kom igen, lite innovativa är ni väl?! __________________________ Gillar långa promenader i månsken och fläskiga kvinnor. |
Lepre: Men vissa trådar i det gamla forumet var ju bra. Det måste du väll ändå hålla med om __________________________ Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? |
Inte såna här trådar (era favoritfilmer, favoritskådis etc). lycka till att ens kunna diskutera på en sådan tråd. Folk rabblar bara upp sina favoritfilmer and that's it, de flesta av oss har redan någorlunda koll på vad alla gillar för film och att rabbla upp listor på dem känns bara upprepande. Nu får ni komma på en bra intressant tråd som för en gångs skull exkluderar de milslånga listorna på filmer som folk slänger in, som man knappt pallar läsa. __________________________ Gillar långa promenader i månsken och fläskiga kvinnor. |
Lepre: Du har faktiskt rätt. Jag orkar inte läsa alla listor på favoritfilmer och karaktärer och allt som finns. Men här nämner man ju visserligen bara en film. Fasst vem bryr sig egentligen om vilken film och vilka skådespelare man gilar. Vad tycker du man borde diskutera på Filmpunkten? __________________________ Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? |
Det spelar egentligen ingen roll, bara det är diskuterbart Kolla min senaste tråd, den tror du jag du skulle vara intresserad av. __________________________ Gillar långa promenader i månsken och fläskiga kvinnor. |
Det ska vara kul att diskutera ett ämne också. __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) |
Frankenstein 1910 __________________________ My name is tony montana |
Den där filmen som Modv lade upp länken på Annars är det nog Nosferatu faktiskt.__________________________ // |
Haha, forum e sig likt - OT redan då i stora mått!! -------- Kortfilm: La Luna nånting... Långfilm: Chaplin's "The Kid" (1921) __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |