Hur fixar ni egentligen dom? Det borde finnas fler. Kanske till och med rörliga. Eller? __________________________ Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? [Inlägget ändrat av moderator wildpalm 2007-01-03 20:11:32] |
Nej inte rörliga, skulle se rätt pajas och rörigt ut i längden. Tycker dock att ett gråtande och ett generat ansikte borde läggas till. __________________________ // |
Ja det behövs några fler smileys. __________________________ My name is tony montana |
Möjligen flera, men absolut inte rörliga. __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Det finns ingen anledning att ha flera smileys. De som finns räcker alldeles utmärkt. ![]() |
Det skulle faktiskt behöva fler smyilies. En som har hundvalpsögon skulle vara roligt också. __________________________ Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? |
En som har hundvalpsögon!!?? __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) |
Du menar alltså en rodnande smiley KatrinaL. __________________________ Gillar långa promenader i månsken och fläskiga kvinnor. |
KatrinaL: Vi gör så här, räkna upp alla smileys som du vill ha hit till Filmpunkten så ska vi om några av dom är vettiga.![]() __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) |
Okej ![]() __________________________ Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? |
De två första nämnda skulle kanske va nått. __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) |
Ja det är dom jag tycker är bäst. Dom skulle verkligen behövas. Särskilt den första. Snäääääla Kristoffer och Wildpalm kan ni inte fixa dom. (Nu skulle det var bra med en smyilie med hundvalpsögon __________________________ Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? |
Men .. __________________________ cstroMANIA |
Ja just det, men.. ?? Är det inte meningen att man ska vara nöjd med det man har? Och alla säger att jag är kräsen...... __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Varför inte fixa en hundvalp direkt istället för att anspela på det __________________________ // |
Jag saknar en ledsen smily och en förvirrad. __________________________ //* |
Ledsen finns ju, men däremot hade en förvirrad varit bra. __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Ledsen finns inte. Såvida du inte är ledsen utan tårar alltid. Men vissa folk känner för att flöda över ju. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Okej då, det finns "sur". Fast den ser mer ledsen än sur ut. __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Ja, jag vill kunna visa mina tårar. ![]() __________________________ //* |
Fixa något ballongliknande. __________________________ My name is tony montana |
Varför det? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Bah, om rednaxela får ett självporträtt som han nu önskar, kan ni väl lika gärna lägga upp Lepre i tomtedräkt. __________________________ // |
Det som behövs i forumet är rörliga och firande smileys! Jag lade tankarna på en särskild smiley, som tittar snett och vars handskar rör sig upp och ner. Mycket roligt och leende- framkallande. ![]() |
Nej ! Det är såå otroligt irriterande med rörliga smileys... snälla, snälla, snälla skapa inte sådana ... __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Irriterande? Rörliga smileys är glädjeframkallande och dessutom riktigt roliga. Bara att hoppas nu. ![]() ![]() [Inlägget ändrat av filmernas härskare 2007-01-06 17:26:01] |
En till som också tycker det är roligt med rörliga smyilies. Kan det inte finnas både och? Jag håller med om att man blir glad av att se dom. __________________________ Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? |
Precis. Vad är det för kalla människosjäl som vill förbjuda något så hjärtevärmande som rörliga smileys? ![]() ![]() |
Jag har varit inne på ett antal sidor och de med rörliga smyilies gör en mycket gladare. Om det t.ex skulle finnas en hårdrockande smyilie skulle den se bätter ut som rörlig. __________________________ Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? |
Om folk inte kan koncentrera sig på att läsa när ni småglin skriver hundra rörliga smileys på rad är väl det ett problem att prioritera framför er glädje? Varför måste forumet se så "roligt" ut, det är ju för sjuttsiken ett filmforum. Kommer det sådana så lägger nog hälften av medlemmarna ner forumet. Nej usch för rörliga![]() __________________________ // |
Det kan väll finnas både rörliga och inte rörliga? Fasst jag vill inte ha rörliga om det betyder att ni kommer att försvinna från forumet. Ni är viktigare än smyilies. __________________________ Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? |
FilmernasHärskare: Baj the wej så är Lepre skaparen av tummen. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
fler smileysar, jaa varför inte. men om ni vill höra min egentliga uppfatting så tycker jag att "vi" ska förbättra andra saker här på filmpunkten. __________________________ "Never let her out of your sight Never let your guard down Never fall in love" |
Dan banan: Som vadå t.ex.? __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) |
Säg inget Danne. Du kommer ställas upp mot väggen och avrättas av 30 arga konservatister. __________________________ Gillar långa promenader i månsken och fläskiga kvinnor. |
Jo precis, konservatister är ju för onödiga men trevliga saker såsom smileys, medan vi vänstervridna istället söker nödvändiga funktionsförbättringar![]() __________________________ // |
"Baj the wej så är Lepre skaparen av tummen." He he, något av ett misslyckande från Lepres sida! Mycket bättre kunde du väl ha gjort ifrån dig, Lepre? Har du testat att göra tummen rund? ![]() |
De var skitsvåra att göra, jag använde liksom paint för skojs skull för att se hur det skulle bli om man gjorde en ny, men det gick inte matcha färgerna och konturerna blev helt fel och skuggorna gick knappt att lägga till utan att det blev för fult. Men de duger, det är ju själva betydelsen med tummen som spelar roll, inte hur de ser ut. __________________________ Gillar långa promenader i månsken och fläskiga kvinnor. |
De är fina, unika alltså. ![]() __________________________ I see you... you... are... gonna... get... get it... BREEDER!!! |
Klart det är betydelsen som har stor betydelse. Jag fick mig iallafall ett mycket gott skratt. ![]() |