Forum » Film » Söker film/filmmusik » NewS?          NewS? 2007-01-03 22:45:41
KatrinaL
Registrerad: 2006-03-02
Jag vet att jag skapade en sån här tråd i förra forumet men fick inget bra svar.

Är det någon som vet en svenk sida eller affär där jag kan få tag på musik från den japanska gruppen NewS.

Jag har sökt i timmar på google och alla möjliga söksidor, men aldrig fått några träffar.

Det närmaste jag kommit är amazonas, men den sidan är ju amerikansk.

Snälla hjälp mig!
__________________________

Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande?
  2007-01-04 01:16:53
Oskar_90
Registrerad: 2004-07-03
Vilka är NewS? Det är lite svårt att googla "NewS" och förvänta sig relevanta träffar. En låttitel, namn på en gruppmedlem eller liknande kan du väl ge oss?
__________________________

I see you... you... are... gonna... get... get it... BREEDER!!!
  2007-01-04 01:47:32
Wookad
Registrerad: 2006-03-21
Amazon antar jag att du menar Och som sagt, att googla på "japanese news" lär ju ge en del träffar

Testa "japanese + news + music + band + group + not amazonas"

2007-01-04 12:14:03
KatrinaL
Registrerad: 2006-03-02
Jag var inne på amazon jag vet inte varför jag skrev amazonas. Min hjärna har väll dött efter allt sökande. Men jag vill ha en svensk sida.

ledaren eller vad man säger kallas för YamaPI