läste just av en ren slump vad BlackHawk skrev i sin recension om Texas chainsaw massacre:the begining. Han skrev "Tycker den visade ganska bra vad som hände nere i Texas..." Ursäkta mig , kanske har jag bara en dålig dag men jag kan inte låta bli å tycka det är lite lustigt. Han låter som om han skrivit en bok som blev till film , eller att han rent av stått två meter från "händelserna" med stora ögon och sett allt. Löjligt! __________________________ "Never let her out of your sight Never let your guard down Never fall in love" [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2007-01-21 19:40:25] |
fråga mig inte varför jag den här här tråden , har väll inget att göra antar jag.. __________________________ "Never let her out of your sight Never let your guard down Never fall in love" |
Man kan ju ha hört talas om det... __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
lite humor kanske, men inte mycket ;P __________________________ Dra aldrig i Tampong snöret. |
Är TB trogen till de faktiska händelserna? Kanske är något att se i såna fall. __________________________ I see you... you... are... gonna... get... get it... BREEDER!!! |
Inte den här diskussionen igen.. |
oskar_90:vad menar du? Kalles: ingen ber dig att delta __________________________ "Never let her out of your sight Never let your guard down Never fall in love" |
Att folk inte fattat grejen med TTCM än? __________________________ http://www.break.com/index/midget_fight_on_springer.html |
Dan Banan, du hade nog bara en dålig dag __________________________ // |
Eller en bra, sånt här är kul. Roligt att BlackHawk inte ens får förklara sig Lite elakt faktiskt.__________________________ http://www.break.com/index/midget_fight_on_springer.html [Inlägget ändrat av Lepre 2007-01-16 18:59:51] |
heheheh ni är elaka allihopa tycker jag börja nån djup diskusssion nu om att vi alla är onda innerst inne, att vi föds onda. men då, om en handling ska vara ond måste den ha ont uppsåt och om vi föds onda är det en instinkt att handla onskefullt, därför handlar vi inte med ont uppsåt därför är vi inte onda![]() (ja, jag pluggar inför filosofiprovet) __________________________ vixen har scharlakansfeber =( (aka påslakansviruset) janne är en vandrande smittohärd med mage |
Provet skulle likväll kunna handla om psykologi __________________________ // |
antagligen... allt hänger ihop osv osv __________________________ "hur fan kan man veta när jesus föddes?" jaaadu, saina... |
nu vart det mycket "ond" Rivulet __________________________ "-Whats wrong? -Everything!" Once upon a time in mexico |
haha ,jao smått elakt vare väll av mig astt starta tråden. men jag hade väll en dålig dag antar jag __________________________ "-Whats wrong? -Everything!" Once upon a time in mexico |