Forum » Övrigt » Fritt forum » löjligt försök..          löjligt försök.. 2007-01-14 19:14:04
Registrerad: 2006-04-01
Det är otroligt vilka löjliga försök vi ser i filmvärlden idag. Saker som att filmen hostel ska bli en trilogi (dött reda n från förtsa stund), nått blodigt saw-wannabe blir det väll.

Häromdagen besäkte jag åhlens och tor mig när jag säger att jag småflinade för mig själv när jag hittade ne ny vara jag aldrig tidigare sett. Den så kallade "Da-Vinci koden collection box" för 749kr. hur tänker dom igetligen , vad hoppas dom på att få med en sån. Nog för att jag råkar vara en av dom få som faktiskt uppskattade Da-Vinci koden filmen och gav den en trea. men till och med jag fattar ju att jag aldirg skukle kunna få något sådant som en box för 749kr såld av den filmen. Hur tänker fikmskaparna ?
Störtlöjligt! ett hopplöst försök, om någon här på filmpuntken köper en sådan så meddela mig det , hah.

2007-01-14 19:18:00
Registrerad: 2006-04-01
alltså tänk er gott filk när hostel skaparna rullade upp på kontoret dagarna efter premiären och läser igenom papper efter papper med recensioner från världens alla hörn. Dom läser med svettig panna igenom alla elaka recensenters ord. Och vad gör dom sen? Dom fortsätter med hela prejektet som om inget hade hänt.

2007-01-15 00:52:58
ToxicAvenger
Registrerad: 2006-02-14
Ett bra exempel är Fredagen den Trettonde och Terror på Elm Street.

"Monsterödlan Franklin är på vift igen!"
  2007-01-15 19:33:58
Registrerad: 2006-04-01
aa ,toxan , det är likadant där.

2007-01-15 19:37:19
rivulet
Registrerad: 2006-10-17
det jag undrar är hur fasen de ska göra hostel till en trilogi? hur många gånger kan man borra i människor, hallå?! idioti!

vixen har scharlakansfeber =(

(aka påslakansviruset)

janne är en vandrande smittohärd med mage
  2007-01-16 10:12:34
day wolf
Registrerad: 2006-12-28
Det är inga problem att göra en trilogi av det. Dom kommer bara att byta huvudpersoner. Ett exempel är skulls 1-3, samma film tre gånger bara annat folk.

Any zombies out there?
  2007-01-16 18:57:31
Lepre
Registrerad: 2005-02-18
Bra sagt day wolf, bra sagt.

Personligen ser jag fram emot Hostel-filmerna. Kanske för att de har allt som Saw INTE har, och jag skulle inte påstå att Saw är bättre än Hostel för att Saw är smartare, för Hostel råkar bara ha något oslagbart som Saw aldrig kommer lyckas med - för det första så är den brutalare, dessutom så blir folk rädda när de ser den.

Jag menar en docka som cyklar fram och säger att "du har en minut kvar att leva", jahopp, då dör personen antagligen, och på ett ganska stört vis. Men när en snubbe står framför en annan med en motorsåg som går på helvarv - så gör också nerverna det - och DET, är läskigt.

http://www.break.com/index/midget_fight_on_springer.html [Inlägget ändrat av Lepre 2007-01-16 18:58:25]
  2007-01-16 19:37:17
rivulet
Registrerad: 2006-10-17
nej det är bara groteskt!

vixen har scharlakansfeber =(

(aka påslakansviruset)

janne är en vandrande smittohärd med mage
  2007-01-16 22:02:19
day wolf
Registrerad: 2006-12-28
Tyckte att Hostel var ren skit och uppföljarna lär vara lika dåliga. Hostel gick ju bara ut pa att äckla folk, vilket inte är fel i sig men det var inget man inte sett tidigare. Dessutom var manuset dumt.
Saw 1 är mer obehaglig tack vare att offren har ett val, de kan överleva, tänk bara vilken panik. Lämlästa sig själv eller dö. Saw 2 var inte alls lika bra och trean lär inte vara bättre.

Any zombies out there?
  2007-01-17 07:10:33
Registrerad: 2006-04-01
jag tror inte ni förstår vad jag menar. vissa går det bra att göra uppföljare till ,men när det gäller vissa titlar så blir det nog bäst om man bara skulle göra en helt ny film. jag anser inte hller att saw uppföljarna är så mycket att ha...