Ibland så ser man scener på vita duken som får en att totalt fångas med . Man upplever ett sorts spiritus och man bara hänger med. blir nära på uppselt. Kul om ni kunde nämna någon/några scener där ni känner så själv kommer jag att änka på scenen i once upon a time in mexico då marinachi (Banderas) nitar killarna i kyrkan. __________________________ "Never let her out of your sight Never let your guard down Never fall in love" [Inlägget ändrat av moderator wildpalm 2007-01-16 20:02:53] |
"Striden" i slutet av Miami Vice fick mig att hålla andan och stirra tomt på duken - fast jag tittade alltså. __________________________ http://www.break.com/index/midget_fight_on_springer.html |
Tycker att ''Miami Vice'' är skräp men trista karaktärer. Själv kan jag inte komma på om jag upplevt sånt nång gång, kanske när jag såg på Terminator och Terminator 2 första gången. __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) |
När onda karaktärer ligger i strid med goda och man inte vet hur det kommer sluta. Då sitter man och riktigt väntar på att den goda sidan ska vakna fort, man hoppas nästan upp och börjar slåss med TVn. Ok...lite överdrev jag kanske men... __________________________ // |
The Prestige var jag helt inne i, ville inte missa en sekund eller replik i filmen. __________________________ http://www.break.com/index/midget_fight_on_springer.html |
Kubricks filmer ger en extremt klistrande funktion på mig, svårt att dra sig ifrån när det väl rullar. Svårt att utnämna någon som "fångat" en mest. Men slutet av en lång dialog kan man säga i "12 edsvurna män" vill man inte missa. __________________________ cstroMANIA |
en scen i requim for a dream där Harry och Marion ligger på golvet och kameran sakta glider upp mot taket får hjärtat att slå lite fortare och en tår eller två rinner ner. Underbart vacker scen! __________________________ Livet är en fest Håll med om det, folk och fä Och om livet är pest Fyllan värmer bäst |