söker namn på skådespelare från Englnad, helst välkända ansikiten. har hitils kevin Spacey, Sean Connery, och keira knightly. dom som orkar får gärna skriva __________________________ "Never let her out of your sight Never let your guard down Never fall in love" |
Kevin Spacey kommer inte från Storbritannien, utan är amerikan. Några av de mest välkända brittiska skådespelarna idag (utöver de du tagit upp) är antagligen: Anthony Hopkins Orlando Bloom Christian Bale Kate Winslet Jude Law Clive Owen Sedan fuskade jag och hittade även: Kate Beckinsale Sean Bean Rowan Atkinson Sir Ian McKellen Catherine Zeta Jones Ewan McGregor Paul Bettany Hugh Grant Rachel Weisz Richard Attenborough Judi Dench Ralph Fiennes Cary Grant Elizabeth Hurley Vinnie Jones Ben Kingsley Delroy Lindo Liam Neeson Gary Oldman Jason Statham Emily Watson som också alla är välkända. Lycka till med skolarbetet! [Inlägget ändrat av Goliatbagge 2007-01-17 11:39:56] |
goliat: Ewan McGregor är väll skotte? några fler. Charlie Hunnam Alan Rickman Michael Cain Hughe Laurie Kevin Branough Daniel rattcliff Dave Thulies (eller hur det nu stavas) Johnny Lee Miller Peirce Brosnan (eller hur det nu stavas) Roger Moore John Cleese Christian Bale är väll engelsk? __________________________ The World Is Yours |
tack så mycket ,nu klarar jag mig. ![]() __________________________ "Never let her out of your sight Never let your guard down Never fall in love" |
Skellington: Ja, fast jag antog att Dan banan med "engelsmän" menade "britter" så då slank det med lite skottar också... |
Goliat: ahh okej, ville kolla också för jag var inte helt säker hehe __________________________ The World Is Yours |
precis , skottar räknas ![]() __________________________ "Never let her out of your sight Never let your guard down Never fall in love" |