Hur lägger du dig Lepre? ![]() Rivulet: Menade du om man landar på fötterna så orsakar det minst skada? För det lät jävligt skumt. Och hur fasen vet du det där om skrevet på killar? Jag vet ju bara att de får jävligt ont om man knäar dom.. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget redigerades av Shadowfax 2007-05-02 15:50:31] |
det finns nerver under fötterna som sänder smärtsignaler till killars skrev om dom landar hårt på fötterna jaa![]() man landar på trampdynorna på fötterna, men för att knäna inte ska ta skada gör man en låg ludovålt direkt efter, så omvandlas energin i landningen till framåtenergi och fart ist för att fresta på lederna __________________________ Jag är en smart person med osmarta handlingar. I have a Blue Crush (bräda i sommar people!) |
"Skrev", vilket fjantigt ord. Knarkare. __________________________ Detta är inte vad jag tycker, det är så. |
Jag kan verkligen se framför mig hur Rivulet showar off sina Le Parkour skills bland taken i Göteborg. ![]() __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
heheh jää det vet du![]() ![]() och toxic, vafan heter det då? ![]() __________________________ Jag är en smart person med osmarta handlingar. I have a Blue Crush (bräda i sommar people!) |
Rivulet: Wow, där ser man. Tack för den informationen, den kan man ha nytta av. Väldigt bra nytta av. Är det något mer du kan som killar kan få väldigt ont av? ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Jag har ormfobi och flygfobi. MOHAHA [Inlägget redigerades av Yasmin 2007-05-04 23:23:39] |
Vill ni ta en titt på en rätt bisarr fobi? Kolla in detta: http://www.youtube.com/watch?v=zkTx6vllQsE&mode=related&search=
Jag vet knappt om jag ska skratta eller gråta ... Men jag har haft mina duster med en riktig fobi - jag kan faktiskt känna igen det där. ![]() __________________________ "Congratulations. Between one and ten on the pervertic scale, you just hit a 73." |
Någon som vet något eller har egna erfarenheter av "spindelskrämmare"? Och var finns dem att köpa? Allt jag vet är att "man sätter den i ett uttag och sen ska den ge ifrån sig ett ljud som skrämmer bort främst spindlar". [Inlägget redigerades av Oskar_90 2007-05-10 00:59:23] |
Spindelskrämmare?? Jag visste inte ens att de fanns - men lita på att jag ska ha en. Avskyr spindlar ...![]() __________________________ "Congratulations. Between one and ten on the pervertic scale, you just hit a 73." |
Min största fobi är faktiskt.. myror O_o Jag vet inte varför, de är bara så läskiga >.< |
När man äter äpple och äppelskalet "slinter" på någon tand när man tuggar, frigolitljudet och ljudet när man drar en stol längs golvet ger mig obehagliga rysningar. Ormar är otäcka med, när de är snabba och oberäkneliga i sina rörelser. Spindlar har jag däremot inget emot, kan tvärtom låta en spindel sitta kvar om jag upptäcker den brevid handen. Annars har jag torgskräck och fobi för nålar och knivar. Men värst av allt är min extremfobi. Jag fullständigt hatar att gå in i saker med bara fötter. Tår, fötter, fingrar som viks är det värsta jag vet. Usch ![]() ![]() |
*Flyga gör jag numera ogärna nykter. *Metallföremål som skrapas mot metall/porslin/tänder är något som gör att jag vill klösa ur mina ögon, bara jag tänker på det. *Sprutor/Nålar. *Elektricitet/Stötar. Inga egentliga fobier, då nr 1, 3 och 4 mer handlar om smärta/rädsla för att dö. Nr 2 är oförklarligt, men inte heller det kan klassas som fobi. Så varför skrev jag här..? ![]() __________________________ "The golden rule: He who has the gold, makes the rules" |
Man kan dö av i princip allt. Jag har fobi mot Blod iglar, på grund av en incident som jag inte villl ta upp. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
uncle_funk försökte ta bort sin herpes på gammal klassiskt medicinskt vis. __________________________ "I'm not even supposed to be here today!" |
Haha! I wish, men situationen var lite värre än så, dem som sett filmen "Stand By Me" kanske fattar vad jag menar. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |