KatrinaL, nej, man antränger sig visst inte om man väljer att sitta på en stol ena halvan av en dans och låta sin partner dansa runt ENSAM... var det rumba tillockmed? Är inte det liiite orättvist allafall? __________________________
NU gick Lasse vidare igen. Fattar inte varför ingen lyssnar på han. När han ber sina fans att inte rösta på han så låt då bli. När han inte vill vara med längre. Ge de andra chansen nu.
Jag tycker så synd om honom. Jag tycker han är bäst, men jag vill inte att han ska vara kvar om han själv inte vill det. Han orkar ju inte mer. __________________________
Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande?
Let's Dance är antagligen Sveriges största misstag inom tv, visst är det småkul och lite intressant, men de som är med i skiten bryter bara ihop, det går rykten och de kan inte hålla samman. Titta bara på Lasse. Tragiskt program alltså. __________________________
Jo han är kändis. Men detta är ett pogram för man ska dansa och bli bättre och bättre. Han visar inte inte mycket förändring från gång till gång. Det finns de som dansat bättre än han som skulle ha blivit kvar i ställe.
Synd att Lasse inte vill vara kvar. Hade han velat vara kvar hade jag hoppats att han skulle vinna, men han vill inte. Jag fattar inte hur människorna där ute kan rösta på stackars Lasse. Förstår de inte att han är äldst och inte orkar mer!? __________________________
Okej nu är det bara Tobbe Blom och hans danspartner och Martin Lidberg och hans danspartner kvar i Let´s dance!! Vem av dem tror ni vinner?? Jag vet ej vem jag tycker för de är duktiga båda paren tycker jag,