tja. nån som vet nån bra film där de inte är stora bataljoner som stryker fram under nått krig utan mindre grupper soldater, 6-8 man som typ tears of the sun fast annan film än den.!? vore väldigt kul o se nått. kanske något om SAS. som Andy McNab's böcker eller Tom Clancy's ![]() __________________________ No man. I'm Pretty Fucking Far From Ok! [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2007-01-22 20:42:48] |
Jag har en väldig fallenhet för R-point. Koreansk film om ett litet militärförband som ska undersöka förloradet av en grupp soldater. Riktigt spännande och ruggig film. Vet inte om den direkt kategoriseras in som krigsfilm men krig är det utav bara helvete ^^ __________________________ Too tight? You can land a jumbo fucking jet there. |
Kanske Dog Soldiers, för den är iallafall kryddad med lite extra.. Jag tycker oftast att krigsfilmer har en fallenhet att bli lite platta annars.. |
"The Deer Hunter", som förutom att det är en väldigt bra film också har bland det bästa soundtracket genom filmhistorien. __________________________ Dagens "Om män styrde världen..." "1. De felaktiga telefonnummer som man får av tjejer på krogen skulle automatiskt kopplas vidare till deras riktiga." |
Southern Comfort - en klassiker! Du kommer inte att bli besviken. __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. |
Southern Comfort är ju en spritsort. __________________________ Dagens "Om män styrde världen..." 2. Att göra slut skulle vara så mycket enklare. En klapp i stjärten och ett; "Bra försök, bättre lycka nästa gång" skulle vara mer än nog. |
Ja det också. En förbannat god sådan för att tillägga. __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. [Inlägget redigerades av Raceai 2007-01-23 17:31:46] |
Fruktsmaker är för kvinnor! __________________________ // |
savnig private ryan är ju helt ekej __________________________ "Never let her out of your sight Never let your guard down Never fall in love" |
Bästa krigsfilm är the pianist. __________________________ My name is tony montana |
The Pianist är en dramafilm som utspelar sig under kriget, pojke lilla. __________________________ // |
Lilla Wookad, The Pianist räknas som en krigsfilm OCH drama. __________________________ //* |
Stora Shining, so what? Det är ju fortfarande mer av en dramafilm. Tycker inte alls att den går att jämföra med Apocalypse Now och Stalingrad ur det perspektivet. __________________________ // |
Några förslag: Sniper Enemy at the gates Behind enemy lines Ja? __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) [Inlägget redigerades av modv0074 2007-01-27 20:15:40] |
Bra tips allihop modv. Ta vara på dem social. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
Annars är stalingrad mycket bra. __________________________ My name is tony montana |