Man kunde beställa filmen via kisoken innan jul.Filmen har ett ganska långt namn och tror det rör sig om ett relationsdrama __________________________ Dark,Darkest,Darko |
Kan det vara "Nine Lives"? __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" - Max Payne |
KISOKEN!?!?!?! Vad menar du?! Kiosken eller? Läs igenom innan du postar...!! Lepre, långt namn var det. Och hur kunde du ens svara, hajar du vad han menar eller? ![]() __________________________ // |
Sorry Wookad,jag menar KISOK du vet kanalen där man kan beställa pay per view. Rätt säker på att det e en indipendent film __________________________ Dark,Darkest,Darko |
Jaså okej, lugnt! Visste inte att det fanns en sådan kanal![]() __________________________ // |
Kanalen heter ändå Kiosk, och den går via Canal Digital. __________________________ Dagens "Om män styrde världen..." 2. Att göra slut skulle vara så mycket enklare. En klapp i stjärten och ett; "Bra försök, bättre lycka nästa gång" skulle vara mer än nog. |
Twelve and Holding? __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" - Max Payne |
Är den relativt ny? |
Skulle kunna tänka mig att den e från förra året __________________________ Dark,Darkest,Darko |
Finns det NÅGOT mer du kan beskriva, en bild, vet du vad den handlar om? __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" - Max Payne |
Du får gärna vara mer specifik än så... ![]() |
Ska försöka se om jag kommer ihåg nånting från den. Jag tror att många filmrecesenter kan den ett högt betyg. Sen kommer jag ihåg en scen från den där en man och kvinna går och pratar på en gata,mannen bär skäggväxt och man ser en stor neonskylt i bakgrunden,sen går kameran ser och filmer deras fötter. __________________________ Dark,Darkest,Darko |