Ok, ja, jag såg det, Timoti. Hmm... inget man hört om. Ikväll börjar Lost igen äntligen - då får man ju chans att se hon den snygga Kate där igen...! __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Jag har kommit på några fler som jag tycker ser riktigt bra ut: Mel Gibson, Gene Kelly (jag vet att han é död men han var riktigt fin den killen), Adrien Brody. Jag har glömt nåt, men kommer nog på det förr eller senare. ![]() |
oj...kom på att ja redan skrivit upp Mel Gibson. Sorry. ska försöka att inte göra om d. |
Jane Fonda var otroligt het förr i tiden. Christina Millian är het hon med, glöm inte Mila Jovovich __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Johnny Depp är snygg ju![]() |
adam brody kanske =) __________________________ Mee* |
Josh Hartnett, får jag säga efter att ha nästan blivit halvkär i hans roll i Pearl Harbor. Sen får jag slå ett slag för Kate Beckinsale på den kvinnliga fronten som är skönheten personifierad. ![]() |
Jamie Campbell Bover är så het i Sweeney Todd att det nästan är sorgligt x) annars har man jue Brad Pitt i Thelma & Louise ![]() sen är jue Winona Ryder och Christina Ricci söta ^^' __________________________ fight the real enemy' |
Edward Furlong när han var typ 17, scsheeeeisse... *dreams* __________________________ Ò_Ó |
Ingrid Bergman var ju otroligt snygg, speciellt i "Notorious". __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Ingen som har med brittany murphy? skandal..Hon e hetatst! |
Legends: Kolla min lista högre upp, klart hon är med ![]() __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
johnny depp,kanske...vet inte...finns många |
Hum Brad pitt Chad Michael Murray Michael Vartan __________________________ "Klokhet och vett uti den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Monica Bellucci utan tvekan |
Finns så otroligt många men Jensen Ackles, Mark Wahlberg, Orlando Bloom Kate Winslet, Eva Longoria, Heather Locklear är bara några, listan skulle göras lång annars ![]() |
Jessica Alba?. Den som säger något annat kan brinna __________________________ Man är väl biff |
Hayden Christensen (Star Wars III) Chistian slate, dvs i sina yngre dagar (Heathers) Johnny Depp, vet vem alla vem det är! Hugh Jackman, (Austailia) |
AUDREY TAUTOU __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Freida Pinto (Slumdog Millionaire) __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Jag tycker Keira Knightley, Camilla Belle, Robert Pattison, Johnny Depp och Hugh Jackman. Så otroligt snygga människor! __________________________ RIP Heath Ledger: världen har förlorat en mycket speciell person och en otroligt begåvad skådis: du kommer alltid att vara saknad.... |
Jag har nog fyra absoluta favoriter; Andy Garcia, De omutbara - Som ung alltså, wow! George Clooney - Vem motstår Clooneys charm och good-looks? James Franco, spider-man - Omänskligt snygg! O__o Dermot Mulroney, min bäste väns bröllop - handsome __________________________ Mantine [Inlägget redigerades av mantine 2009-05-29 23:49:33] |
Edmond. |
Jo, håller med om Edmond där faktiskt... |
joo ja me...perfekta kroppen asså! annars gillar ja brad pitt osså...om vi snackar killar...tjejer tror ja jessica alba o angelina jolie http://2.bp.blogspot.com/_X_d6JjJ00I4/RtsBhxNlnnI/AAAAAAAAG7Q/d6aa_-y3VuU/s400/edmond-1.jpg |
Helt klart en fantastisk kropp. |
![]() |