Hej alla filmälskare! ![]() __________________________________________________ Tja, jag har nyligen hittat ett spel där man verkligen kan testa sina skräckfilmskunskaper på allvar! Jag tänkte att det kanske fanns andra som skulle vilja spela det men som inte ens vet att det finns… Då kom min ide om en tråd där jag och andra kunde lägga in olika sidor, som vi tycker att andra borde kolla in… ___________________________________________________ Här är sidan i alla fall: http://www.existenz.se/out.php?id=2227 Tyvärr var den på engelska, men det lär nog inte vara något större problem ändå… Hoppas jag! ![]() [Inlägget redigerades av Horror Forever 2007-02-06 18:28:11] |
Har hittat 44 st av filmtitlarna. Försök slå det om ni kan! ![]() [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2007-02-06 19:40:39] |
Jag har spikat den Goliat. (: Försök slå det om du kan! __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! |
Jäklar! Jag som har suttit med den i två månader. Du får hjälpa mig med de sista sen. Annars blir jag tokig. |
haha, mm ![]() ![]() __________________________ "-Whats wrong? -Everything!" Once upon a time in mexico |
Fick 43. __________________________ Learning is fun with freddy! |
länge sen jag körde den..men tog ett par timmar att fixa den..en del är i princip omöjliga att komma på :S __________________________ Hej hej, Monsda heter jag. |