Så, vad tycker ni om Lepres kolumn? Kul att han äntligen får uttrycka sig ordentligt, tycker jag. |
Det har han väl fått göra hela tiden? __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) |
Jag var faktiskt inte så förtjust i den. Om det går så ska jag komma med något roligare. __________________________ Bebban, du fångade mitt hjärta. Träffade Bebban från Shout out louds i helgen - ett av mina favoritband. Lycklig. Dessutom såg jag det bästa livebandet någonsin. Två trummisar! http://www.tendersouvenirs.com/Tender%20Souvenirs%20-%20Ceremonial%20Protocol.mp3 Aldrig glömma KTH-07 -02 Februari. |
kunde spegla mig själv väldigt mycket när jag läste den. Jag tycker de var helt okej __________________________ "-Whats wrong? -Everything!" Once upon a time in mexico |
Jodå, den går, inte Savannah-krönika klass men nog är den godkänd __________________________ // |