Forum » Film » Skådespelare/regissörer » Anna Nicole Smith   < 1 [2]   2007-02-12 17:12:19
Olofsson
Registrerad: 2002-11-25
Jag kan absolut inte känna sympati för henne. Varför skulle jag? Hon bidrog själv till sin död pga bland annat drogerna, droger som vilken klok människa som helst kan välja bort. Folk som dör i svåra sjukdomar, oskyldiga civila i krig osv. har jag sympati för, men denna kvinna är bara patetisk. Och de som känner sympati till henne; varför? Inte så att hon bidragit med något positivt dessförinnan, right?
  2007-02-12 17:16:19
Lepre
Registrerad: 2005-02-18
En mängd ejakulationer är väl inget att vara stolt över.

"Love is pain. Love is a bullet in the head"
  2007-07-13 12:36:42
Sophie
Registrerad: 2005-05-22
Jag skulle nog tro att hennes familj sörjer hennes bortgång även om hon var nerknarkad och stupfull. Det är väl lätt att snacka skit om en människa man inte känner, och det känns uppenbart att kändisskap driver en del människor i fördärvet. Om man inte förtjänar lite förbannad barmhärtighet i döden, när gör man det då? Det är både lågt och grymt att jämföra henne med Josef Stalin - det måste vara det dummaste jag hört. Vad kommer sen - Hitler? Manson? Dahmer? Bundy? Hon var en vilsen människa och fattade många dåliga beslut, men att kalla henne ondskefull är helt absurt. Inte sjutton skulle min mor resonera så när hon skövlar alkoholister på beroendeakuten? Visa lite medkänsla nu för f-n.

"Rektorer kan."
-Tomas Ekholm