Jag har skrivit allt det här, själv. Fast på en annan hemsida. Mordet på John F Kenndey är fortrande olöst. Man har flera teorier om mordet. Som att han ville ha jämnställdighet mellan svarta och vita. Eller att han ville dra sig från Vietnam. Man säger att Lee Harvey Oswald skjöt Kennedy, men varför blev han senare skjuten av Jack Ruby? Blev Ruby pressad av någon, som t. ex CIA, regiernigen i Amerika eller av maffian? Jag tänker skriva om några vittnen, misstänkta, utredare motiver. Allt började i Dallas den 22 november. Kenndey landar med Air Force One i Dallas flygplats. Det är mer människor än förväntat. Kennedy bestämmer sig för att åka cabriolet för att vädret var så fint. När bilen saktade ner vid Elm street (tror jag att vägen hette) så avlossades det tre skott. Det första skottet missar Kennedy och träffar James Tague som stod vid Triple Underpass. Det andra skottet träffar Kennedy i ryggen och går ut genom halsen och träffar John Connally (guvenören av Texas), som en reflex tar Kennedy upp händerna på halsen. Det tredje skottet träffar Kennedy i huvudet och huvudet slungas bakåt. Alla de skotten avlossas på 5,7 sekunder. Lee Harvey Oswald var usel på att skjuta och FBI testade det de klarade inte det, att skjuta tre skott på 5,7 sekunder. Lee hade också en dålig sikt över Kennedy när han skjöt för att det stod ett träd i vägen. Jim Garrison (som förresten är den ända människan som tagit upp Mordet på JFK till rättegång) testade det själv men misslyckades, han skjöt utan att sikta och det tog 6-7 skeunder. Så det måste ha varit flera som har varit med att skjuta. Med måste ha satt upp en treangel, sen skjuter de Kennedy. Vittnen. S. M. Holland. ” Jag tittade åt det håll där jag tyckte att skotten kom och jag såg en rökslinga under träden. Jag är helt säker på min sak, och jag avgav samma vittnesmål omedelbart efter skottlossningen och senare inför kommissionen” Mer om S. M. Holland förhör kan ni läsa här. http://www.jfk-online.com/jfk100smoke.html http://www.svd.se/dynamiskt/utrikes/did_6558703.asp Misstänkta. Clay Shaw var Jim Garrisons starkaste misstänkta person. Han skulle vara den som skjöt det dödande skottet. Jim Garrison tog upp han till rättegång men han misslyckades för att Clay Shaw var en mycket respekterad man. Lee Harvey Oswald kunde inte ha varit ensam. Utredare. Jim Garrison (den ända jag känner till). Enligt Garrison skall cirka 200 personer som på något sätt varit inblandade som exempelvis vittnen eller som konspiratör mfl ha dött under mystiska omständigheter de närmaste åren efter skotten i Dallas. När han ville se Kennedys hjärna så sa CIA eller FBI att de ha tappat bort hjärnan, öhhh..... Motiver. Ett motiv kan ha varit att han ville ha lika bland svarta och vita. Dra ut trupperna drån Vietnam. Misslyckandet vid Grisbukten. Att helikopterbloget kan ha mördat honom för att de inte skulle käna pengar om det inte vore för kriget. Att han kände Castro? Att han var kommunist (ett rykte). Kanske att Lyndon B Johnson ville bli president? Det så många teorier jag kan ta upp, så det skulle bli mycket att läsa. __________________________ Mr Hitchcock, what makes a great film?” And Alfred Hitchcock said: “To make a great film you need three things — the script, the script and the script [Inlägget redigerades av Timoti 2007-02-24 18:44:31] |
hyffsat intressant Timoti. Hoppas du hittar nåt mer om fallet, lycka till. __________________________ "This is Gina, she is my sister. She is the number 1 prostitute in all kazakstan! And thats my wife..she is booring." [Inlägget redigerades av Dan banan 2007-02-24 20:11:40] |
jo, så var det nog __________________________ have a nice day [Inlägget redigerades av manne747 2007-05-14 16:28:03] |