Något som de flesta har vuxit upp med, så låt oss ranka allas våra topp tre favoriter. __________________________ Living just for dying, dying just for you. [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2007-03-08 15:51:24] |
Jag skulle nog säga så här: 1 jungelboken2:Aristocats 3:Hitta Nemo Hitta Nemo valde jag för att grafiken är så skön och för att jag ärligt talat tycker den e kul rakt igenom. Aristocats har jag tittat mycket på i mina år och den är en disneyfilm man mins. Djungelboken kom med för att den e så bra helt enkelt, med alla sköna figurer med Baloo i toppen. __________________________ Living just for dying, dying just for you. |
1. Djungelboken 2. Aladdin 3. Lejonkungen __________________________ Dagens Chuck Norris: "Most people have 23 pairs of chromosomes. Chuck Norris has 72... and they're all poisonous." |
1. Tarzan 2. Hercules 3. Toy Story __________________________ http://www.zombiejuice.com/zgamz/graphics/re1dc-f-2.jpg |
1. Fantasia 2. Bernad och Bianca i Australien 3. Robin Hood __________________________ 'En sparv kan inte veta att han inte är en gås.' |
1 skönheten och odjuret 2 lejonkungen 3 skattkammarplaneten __________________________ restless for the rest of whose life? |
1. Hitta Nemo 2. Lejonkungen 3. Björnbröder FAN, vad svårt det är att ranka topp tre bara! Försöker bortse från nostalgiska minnen, koncentrerar mig helt på innehållet och ett första intryck. __________________________ // |
1. Pongo och de 101 dalmatinerna 2. Djungelboken 3. Lejonkungen |
wookad: who cares, när det gäller disney handlar det ENDAST om nostalgiska minnen oskriven regel__________________________ jag är jätte emo =( |
1. Skönheten och odjuret 2. Lejonkungen 3. Bambi __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget redigerades av Shadowfax 2007-03-07 21:31:50] |
Mina tre absoluta favoriter är: 1. Den lilla sjöjungfrun 2. Lejonkungen 3. Djungelboken |
Toy Story är väldigt kul. __________________________ Punsh crunsh. |
1. Svärdet i Stenen 2. Snövit 3. Peter Pan Typ, de är alla rätt bra. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" [Inlägget redigerades av Lepre 2007-03-16 11:59:59] |
Jag var rädd att inte se Treasure Planet på dessa listor, men Rivulet verkar veta vad som gäller! Animerad magi, förtrollande atmosfär, unikheten är på topp - Disneys bästa efter Lejonkungen och Ringaren från Notre Dame ( om vi bortser från Pixars rullar). |
1.Lejonkungen 2.Skattkammar planeten 3.Aristocats Om man jag måste välja tre men nästan alla Disney filmer är mer än godkända... __________________________ it can´t rain all the time |
"Den lilla sjöjungfrun" Enda Disney-filmen jag har haft stora problem med, t.o.m. större än unkna uppföljare. Glömde min lista över starkaste Disneys... 1) Lion King (surprise!) 2) Treasure Planet 3) Hunchback from Notre Dame |
Ja, det är ju mycket tuffare att skriva titlarna på engelska __________________________ // |
Va fan är det med alla på den här sidan?! Hur, jag frågar mig hur, kan man ha undgått de Disney filmer som är bra? Jag menar Skattkammarplaneten? Okej att den går att se på, men topp tre?! Aldrig i livet! Och Pongo? Aristocats? Toy Story??!!! Jag kan ju säga att jag blev lite upprörd, som den Disney nörd jag är! Och hur kan man ha problem med Den lilla sjöjungfrun? En av de bättre Disney filmerna? Men även jag har försökt, verkligen FÖRSÖKT, lista de tre bästa (finns fler mästerverk än så och de här är de jag tycker idag (Tycker säkert olika imorrn): 1. Lejonkungen Hur bra kan det bli? En av de första (och fortfarande) favoriterna! Underbart! Humorn är ju precis på min nivå oxå sorglig e den oxå bara fantistiskt! "-Jag har alltid trott det var bollar med gas som brann miljoners mil härifrån. -Pumbaa, hela du är en gasboll."2. Aladdin Peter Jöback som bara gör hela Aladdin! Han lyfter hela filmen! Musik som bara ger en gåshud och ännu en gång precis min humor! Anden och Jago... Klockrent. "Vilken överraskning! Jag tror jag får en hjärtatack och dör av överraskning!""Åhh, vad jag känner mig fåraktig." 3. Pocahontas Finaste filmkärleksparet nånsin. John Smith och Pocahontas är ju bara såå sööta! Slutet kan ju inte bli mer perfekt, helt fantastiskt underbart! Tårarna sprutar och gåshuden kommer! "Du, gör inte såhär! Vilde det är bara ett ord. Det är ett begrepp för folk som är ociviliserade!" Det är RIKTIGA Disney filmer! Ps jag ska passa på och skriva den bästa disney repliken: You know how men are, they think no means yes and get lost means take me I'm yours! Megara Herkules ds |
Hanna> Med tanke på hur betygsätter filmer har jag lätt att förstå varför du har svårt för att bestämma dig. __________________________ // Mumma! http://www.youtube.com/watch?v=P8SPeR60lRI |
1. Pinoccio 2. Snövit 3. Allt med KalleAnka Hedersomnämnande. Superhjältarna och Toystory. Lejonkungen är ocksåbra. Fan va svårt detta var haha __________________________ //Inzomnia Dammtussarna under din säng är änglarnas tofflor. |
Mina stora favoriter är absolut: 1. Lejonkungen 2. Den lilla sjöjungfrun 3. Hitta Nemo Fast den absoluta favoriten är ändå Spirit, men den är ju ingen disney film precis. __________________________ //Madeleine |
1. Aladdin 2. Hitta Nemo 3. Den lilla sjöjungfrun |
Svårt som sagt ... men ungefär så här prioriterar jag. 1. Mulan 2. Anastasia 3. Lejonkungen Fast nu känner jag mig taskig - det finns så många underbara Disneyfilmer som inte får någon cred. |