Jag trodde att hong kong var en stad i kina, men i filminfo t.ex Happy together så står det hong kong istället för kina, så jag undrar om hong kong är ett land. __________________________ Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? |
det är en så kallad "special administrative region" i kina, vilket betyder att det till viss del (och under strängt kontrollerade former av kinesiska regeringen) har någourlunda självstyre... men det är en stad/region i kina. __________________________ restless for the rest of whose life? |
Haha, Hong Kong är under kinesiskt styre ja. Men det var inte många år sen britterna hade hand om det. I Hong Kong är det officiella språket kantonesiska.. __________________________ // |
Tack då vet jag __________________________ Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? |